AcasăNewsSfarsitul lumii, serbat cu sex la New York!

Sfarsitul lumii, serbat cu sex la New York!

Pare greu de crezut, dar o mare parte dintre americani este convinsa ca, pe 21 decembrie, vine, intr-adevar, sfarsitul lumii. Si daca oamenii tot vor fi siliti sa isi ia adio de la toate, macar sa aiba parte de o ultima distractie. Una care sa presupuna mult sex.

Asa se face ca, pe 21 decembrie, la New York, panicatii ca vine Apocalipsa ies in cluburi mai ceva ca de Revelion. Desigur, in cautarea chefului suprem si a ultimei “lipeli”. Printre disperatii convinsi ca astazi, la 11.11, se sfarseste lumea se afla si modelul Niki Ghazian. “Cred ca astazi o sa se sfarseasca tot. Ideea e ca nu vreau sa mor pe sec. Sfarsitul lumii ar trebui sa ne gaseasca pe deplin satisfacuti. Acum, daca se sfarseste totul, de ce sa mai avem inhibitii sau sa ne punem frau pasiunii?”, s-a intrebat retoric Niki, care a tinut ca joi spre vineri noapte sa puncteze o petrecere tematica, unde a mers cu ideea de a-si gasi un partener dornic de “sex apocaliptic”.

Aceeasi idee l-a “manat in lupta” si pe artistul hip-hop J.Cole. Acesta a declarat sus si tare ca sfarsitul lumii il va gasi cu burta plina dupa o vizita la restaurantul lui preferat si fericit dupa o partida de sex.

In ceea ce-l priveste pe Steve-O, starul din “Jackass”, acesta a susutinut ca vrea sa “intampine” Apocalipsa cu trei femei in pat, mai exact cu tripletele braziliene la care viseaza de luni bune. “Sunt senzationale fetele astea”, a declarat Steve.

Si nu doar vedetele spera sa isi incheie socotelile cu viata in dormitor, ci si oamenii simpli. De exemplu, asistenta medicala Kerri McMarty, in varsta de 35 de ani, este adepta unei teorii cat se poate de interesante: “Am venit pe lume inconjurata de oameni si vreau sa plec tot asa, cu oameni multi in jurul meu. Vreau sa am parte de un ultim sarut, de o ultima imbratisare si de ce-o mai urma dupa asta”.

Exista insa si voci care sustin ca toata panica aceasta legata de sfarsitul lumii nu este justificata. “ Nu se va intampla nimic. Adica nimic rau. Poate doar ca, peste noua luni, se vor naste foarte multi copii. Facuti nu din dragoste, ci din greseala”, si-a dat cu parerea barmanul newyorkez Rob Rossi.

author avatar
Alina Creanga
802 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger