AcasăNewsAdrian Năstase anunță sfârșitul lui Vladimir Putin! Cum va fi îndepărtat de...

Adrian Năstase anunță sfârșitul lui Vladimir Putin! Cum va fi îndepărtat de la putere

Țările baltice își „umflă mușchii” în fața Rusiei. Decizia care-l va înfuria pe Putin

Fostul premier Adrian Năstase este de părere că preşedintele rus Vladimir Putin ar putea fi îndepărtat de la putere dacă nu va reuşi să ofere poporului său ceea ce a promis.

Comentariile făcute de Adrian Năstase la Antena 3 au venit pe fondul unor analize care arată că în urma războiului din Ucraina și a sancțiunilor asupra Rusiei rubla s-a întărit iar rușii au câștigat din vânzarea de resurse de două ori mai mulți bani în primele două luni de război decât o făceau pe timp de pace.

Adrian Năstase, despre condiţiile îndepărtării lui Putin de la putere

„Faptul că se obțin bani din petrol și gaze la un nivel mai ridicat decât înainte este clar, iar în ceea ce privește rubla paritatea este stabilită în momentul de față în mod evident de către Rusia într-un mod care nu știu cât fundament economic are și aici probabil costurile sunt legate de celelalte categorii de exporturi care sunt blocate”, a apreciat Adrian Năstase.

Fostul premier a ținut să arate că o țară nu funcționează numai pe exporturile de gaze și de petrol. Adrian Năstase a explicat că o parte din resurse se duc spre industria de apărare, iar faptul că Vladimir Putin nu va putea oferi poporului său ceea ce a promis s-ar putea să-l coste chiar viitorul său politic.

Putin va fi găsit țap ispășitor

„Multe dintre resurse nu se mai duc spre economie în general și se duc spre industria de apărare și acest lucru va duce până la urmă la o vulnerabilizare politică, la o criză politică, și eventual la anumite schimbări. Ca de obicei se va căuta un țap ispășitor, cum se întâmplă și la noi. Am văzut și zilele acestea în anumite decizii juridice ale instanțelor”, a spus fostul premier.

În opinia sa, se va căuta un țap ispășitor, iar acest fapt ar presupune în final chiar îndepărtarea de la putere a președintelui Rusiei. Mai mult, a apreciat Adrian Năstase, cei care vor veni în locul său vor căuta scuze pentru cele petrecute.

author avatar
Andreea Vlad
1.126 afisari

9 COMENTARII

  1. Bombonel fatalau care a distrus Romania trebuie bagat la pucarie pe viata ,un gunoi expirat

  2. Năstase, resurse…oare nu cît juca rolul de prim-ministru, doar e actor politic, s-a dat PETROMu? Dar SIDEX? Constituția băgată pe gîtul nostru cum nici hoții de cai n-ar fi putut face, constituție ce a desființat armata, a scos referendumul de intrare în UE și OTAN. Mizilicuri față de termopane.

  3. Nastase , un mare specialist in suicide si razboaie rusesti . Acest excrement impute atmosfera

  4. DIN PACATE, INFORMARILE CATRE ADRIAN NASTASE POARTA ACEEASI AMPRENTA DIN VREMEA CAND ERA PREMIER. DACA AVEA PSIHOLOGIA LUI PUTIN, LA CATA PUTERE AVEA IN MANA, ADRIAN NASTASE ERA PRESEDINTE NU 2 MANDATE..CEL MAI MARE DUSMAN I-A FOST NEVASTA. TOTI STIAU RAPACITATEA SI LACOMIA EI PESTE MASURA. ASTA I-A ADUS LUI DECAPAREA! CAT DESPRE CONSILIERI…FIECARE CU JAFUL SI COTERIILE LUI. LA RUSI, NU MERGE ASA! PUTIN ESTE UN LUPTATOR PANA LA CAPAT…SI MAI REPEDE VA FI SACRIFICAT FIUL LUI BIDEU SA ARUNCI S.U.A. IN BALAMUC, DECAT SA LASE CAPUL JOS RUSIA. TIMPUL VA DOVEDI CE KKAT DE POLITICA NE-A ADUS U.E. SI NATO SI TOATE PORCARIILE ASTEA IN CARE NE-A BAGAT SI NASTASE …CA ASA ERA MODA SI TRENDUL..
    AU LUAT PARTE ACTIVA LA DISTRUGEREA ROMANIEI STIIND CA SE VA AJUNGE LA O ASTFEL DE RISIPIRE…CUM AR FI UN RAZBOI…DAR UITA CA GLONTUL ESTE SI PENTRU EI…LA INGHESUIALA NU SE STIE…AU TRADAT SI VANDUT ROMANIA TUTUROR..
    SUNT LINISTITI CA AU FURAT LA GREU….SICRIUL NU ARE BUZUNARE DOMNU NASTASE! LASATI IN ISTORIE AMINTIREA UNUI JAF TOTAL PATRONAT DE DOMNIA VOASTRA. JAF TOTAL! O SECUNDA NU V-A PASAT DE POPORUL ROMAN SI DE ROMANIA! NICI O SECUNDA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger