AcasăNewsSfârșit tragic pentru un copil de 6 ani! Minorul a fost atacat...

Sfârșit tragic pentru un copil de 6 ani! Minorul a fost atacat de propriul câine

caineSfârșit tragic pentru un copil de 6 ani! Minorul a fost atacat de propriul câine

Un copil de 6 ani a murit mușcat de câinele familiei, într-o localitate din Dâmbovița.

Poliția Orașului Racari a fost sesizată luni dimineață de către un bărbat că un copil de 6 ani, din Conțești, a fost mușcat de gât de un câine.

Primele verificări au arătat că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinței, ar fi fost mușcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat. Copilul ar intrat în padocul câinelui, un ciobănesc caucazian, și a fost atacat de acesta.

Câinele l-a mușcat de gât

Câinele i-a provocat multiple leziuni copilului, care a decedat.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

author avatar
Andreea Vlad
565 afisari

2 COMENTARII

  1. Dosar penal…de parcă părinții ar fi plănuit. Lumea e cu susu-n jos. Oricum acel dosar nu e nici măcar o picătură în marea durerii acelor părinți.
    Românii, pînă nu demult, nu țineau câinii ce mușcau fără rost. Pe aceia îi omorau. Chiar la stână câinii erau să păzească turma de pericole adevărate (răufăcători, lupi, urși), să anunțe ciobanii că este ceva, nu să rupă, cum aud la mulți azi. Iar toate astea românii le-au făcut fără nici o legislație în vigoare.
    Treceau turme de oi pe ulițele din sat. Câinii ciobănești nici măcar nu răspundeau lătratului ce venea de după garduri. O mai fi oare azi la fel? În locuri unde nu s-a mai auzit sau văzut urmă de lup sau urs țin la turmă 20-30 de câini, de multe ori flămînzi. Ce-o fi în capul lor.

  2. Romanul tampit nu mai creste porci,vite,pasari creste caini si nu oricare ,numai dintre cei periculosi.Ca asa au vazut ei in tarilii civilizate.Cateodata mai moare si un copil ,asta nu conteaza,ce ai cu pasiunea oamenilor?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger