AcasăNewsSfârșit tragic pentru un bărbat din Prahova! A căzut într-un șanț nesemnalizat...

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Prahova! A căzut într-un șanț nesemnalizat de la lucrările de canalizare

politie masinaMasacrul din Argeș: Cine este suspectul și cum l-au prins. Detalii șocante despre criminal

Un bărbat de 55 de ani a murit sâmbătă, 16 iulie, după ce a căzut într-un șanț făcut în cadrul unor lucrări de canalizare din comuna prahoveană Florești, satul Novăcești, scrie Ziarul Incomod.

Potrivit unui consilier local din comună, șanțul nu era împrejmuit și nici semnalizat. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Poliția a deschis dosar penal

“La data de 16 iulie, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției de poliție rurală Florești au fost sesizați de către un localnic, cu privire la faptul că în zona intersecției DJ 101P cu Gura Vadului este căzută o persoană într-un șanț unde se efectuează lucrări de canalizare.

La fața s-a deplasat de urgență echipa operativă dar și echipaje ale pompierilor prahoveni, care au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, care nu prezenta semne vitale, personalul medical constând decesul.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani din comuna Florești a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

author avatar
Andreea Vlad