AcasăNewsSfarsit dramatic pentru tanarul basist al unei trupe clujene

Sfarsit dramatic pentru tanarul basist al unei trupe clujene

Basistul unei formatii din Cluj a murit intr-un cumplit accident rutier. Totul s-a intamplat sambata, pe raza localitatii Negreni.

Din primele informatii rezulta ca Lorand Szanto abia apucase sa coboare din microbuzul in care se aflau si colegii sai de la FUNKorporation, oprit pentru un popas, cand un alt autovehicul l-a lovit. Din pacate, tanarul nu a mai putut fi salvat, gasindu-si sfarsitul la doar 28 de ani.

Aflati sub socul pierderii suferite, membrii formatiei FUNKorporation (formate, pana mai ieri, din doua fete si cinci baieti) au transmis fanilor un mesaj, prin care anuntau disparitia fulgeratoare a muzicianului. „Cu durere sfasietoare va anuntam ca in data de 20 mai 2017, basistul si prietenul nostru drag s-a stins din viata din cauza unui tragic accident rutier”, se arata intr-o postare pe Facebook.

Din cate rezulta din mesajele transmise de colegii lui Lorand, pe aceeasi retea de socializare, un alt reprezentant al trupei a ajuns la spital, starea acestuia nefiind, insa, una grava.

sursa foto: Facebook/FUNKorporation

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger