AcasăNewsSfarsit dramatic pentru elev din Capitala, in apropierea caminelor din Regie

Sfarsit dramatic pentru elev din Capitala, in apropierea caminelor din Regie

Un tanar in varsta de doar 17 ani a pierit in doar cateva clipe, inecat in apa raului Dambovita. Totul s-a intamplat noaptea trecuta.

Baiatul era elev si, din motive neclare inca, s-ar fi aruncat in Dambovita, de pe un podet situat in apropierea caminelor studentesti din campusul Regie. Din cate anunta Romania TV, tanarul ar fi ajuns in apa dupa ce ar fi avut o convorbire pe mobil. Cu cine anume a vorbit nu se stie, la fel cum nu se cunoaste ce anume l-ar fi determinat pe baiat sa aleaga sa isi curme viata – pentru ca aceasta este prima ipoteze luata in calcul in acest caz-, dupa aceasta discutie.

Alertati de faptul ca au vazut ca tanarul a cazut in Dambovita, martorii au pus mana pe telefon si au chemat degraba ajutoare. La fata locului au ajuns echipaje de politie si medicii de la SMURD. Din pacate, desi s-a incercat salvarea lui, baiatul nu a mai putut fi readus la viata.

Ramane ca ancheta demarata de oamenii legii sa stabileasca exact ce anume s-a intamplat si cum de a ajuns elevul in apara raului care strabate Capitala.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger