AcasăNewsSfarsit cumplit pentru o mama si fiica ei. Tragedia i-a ingrozit pe...

Sfarsit cumplit pentru o mama si fiica ei. Tragedia i-a ingrozit pe vecinii care au incercat in zadar sa le salveze!

Drama intr-o localitate constanteana, unde o mama si fiica ei au sfarsit in chinuri groaznice, arse de vii in propria casa.

Incendiul care a mistuit locuinta celor doua, femei in varsta, a fost greu de stavilit. Pana la sosirea pompierilor chemati sa stinga valvataia, vecinii care au observat flacarile au incercat in zadar sa scoata victimele din calea focului, incercand sa le salveze vietile. Prizoniere in propria casa, mama si fiica ei, care locuiau intr-o constructie modesta, in comuna Limanu, au pierit. Inainte sa fie stins, focul a distrus mai multe incaperi.

Tragedia care a lovit familia din Constanta i-a ingrozit pe locuitorii caselor aflate in preajma celei mistuite de flacari, care au asistat neputinciosi la intreaga drama. Potrivit reporterntv.ro, oamenii spun ca este posibil ca femeile sa fi dormit in momentul izbucnirii focului, motiv pentru care nu au mai apucat sa se salveze. Chiar daca pompierii au ajuns destul de repede la caz si au stins incendiul, mama si fiica nu au avut nicio sansa de supravietuire.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger