AcasăNewsSfantul Mare Mucenic PNL din Tecuci

Sfantul Mare Mucenic PNL din Tecuci

Nu exista sfant mai important in calendar sau moaste apte de lins in direct si la o ora de varf, ca politicienii se si reped sa ia calea cucerniciei. Sa vada natiunea cat sunt ei de credinciosi si cu aplecare spre cainta, desi aceste cuvinte nu apar in nicio doctrina politica sau program de partid. Sunt doar doi termeni inventati pentru campania electorala, dupa care s-a ghidat si Alina Gorghiu.

Daca Alina Gorghiu ar afla ca in calendarul ortodox domiciliaza sute de sfinti mucenici si mucenite, ar rupe Poarta Raiului cu ofertele de inscriere in PNL

Asa ca brandul penelist al mustarului din Tecuci, de Alina zic, a poposit cu alai printre cohortele de credinciosi politici la Costesti de Arges, unde urma sa onoreze campania electorala inca neinceputa. Ca se sarbatorea Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir, este doar un pretext. Pe Gorghiu nu o cheama Dumitra, iar primarul e Ion. Ca voia sa vada Focul lui Sumedru, ritual vechi de 2.000 de ani, nici pe asta nu o cred. Putea sa astepte un incendiu mai acatarii din Bucuresti si facea campanie povestind despre cum va ajuta PNL pompierii dupa alegeri si gata treaba. Bine ca nu a tinut si vreo cuvantare la Costesti, caci, dupa ce venerabilul Ionescu-Quintus l-a bagat pe Dumnezeu in PNL, ma puteam astepta ca sora mustarului iute de Tecuci sa spuna ca PNL filiala Costesti este cea mai veche organizatie liberala de pe teritorul Romaniei. Atat de veche, incat, la inceputul existentei ei, triburile, la 25 octombrie, sarbatoreau 2.000 de ani pana la sosirea Alinei Gorghiu la Costesti. Ca blonda penelista e departe de adevaratul sens al sarbatorii si ca s-a dus acolo doar pentru imagine personala si de partid o dovedeste chiar postarea ei de pe Facebook: „Sunt in aceasta seara in Arges la evenimentul organizat de Primaria Costesti, «Focul lui Sumedru»”. Cand un obicei cu asemenea vechime, intrat in traditia romanilor, este bagatelizat si devine „eveniment” organizat de primarie, trebuie sa ne asteptam si la new entries in calendarul ortodox: Soborul Sfintilor Arhangheli Ciolos si Iohannis si al tuturor cerestilor puteri peneliste, Inaintepraznuirea intrarii in PNL a Alinei Gorghiu, Imparateasa majoritatii parlamentare si, de ce nu, Sfantul Mare Mucenic PNL din Tecuci, Ocrotitorul alegerilor. Zi liturgica, dezlegare la mici si mustar.

 

Ciolos intra tare pe turnanta, direct in coasta Arhanghelului Mihail
author avatar
Valentin Boeru
2.192 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu este zi de la dumnezeu ca acesta doamna zisa si liberala sa nu se faca de ras. Chiar daca este sarbatoare religioasa acesta nu are nici un dumnezeu, de frica ca pierd alegerile PNL , calca si pe cadavre. La facut sa vorbeasca si pe mutul de Iohannis, poate, poate or salta partidul, cu toate ca presedintele incalca grosolan Constitutia, dar nu conteaza sa iasa voturi pt. un partid vopsit din portocaliu PDL in galben PNL, dar hoti sunt aceiasi.

  2. Oferta noua de facut bani! Avem o dorinta: Hollywood! Oferta originala! De ce sa nu fii si tu un invingator? Iti va placea si tie! Trebuie sa ajungem la Hollywood! Oportunitatea aceasta este unica! Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Hollywood: magie si splendoare! Tu iti alegi viitorul! Nu ai nicio obligatie! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: cechelidia@yahoo.com

  3. Inteleg ca mai bine se desfasoara in opozitie (liberalii) decat sa se asocieze cu Diavolul intrupat, fireste, de Basescu. Poate acel Basescu care a refuzat sa le puna pe tava justitia, in 2012, bunilor usleisti. Si de ce nu s-ar reasocia din nou, dupa alegeri, intrun USL mai mare, cand Basescu nu ii mai poate incurca? Europa? Sa o ia cine o vrea, noi nu avem nevoie de Ea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger