AcasăNewsSfanta Maria: Zeci de mii de credinciosi, in pelerinaj la Manastirea Nicula...

Sfanta Maria: Zeci de mii de credinciosi, in pelerinaj la Manastirea Nicula – VIDEO

Credinciosii se roaga la manastirea Nicula, de Sfanta Maria (foto: provincianews.ro)

Zeci de mii de crestini au participat, miercuri dimineata, la slujba oficiata de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului (Sfanta Maria Mare) la manastirea Nicula din judetul Cluj. Oameni din intreaga tara au venit in pelerinaj pentru a se inchina la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.

Credinciosii se roaga la manastirea Nicula, de Sfanta Maria (foto: provincianews.ro)

Ca si anii trecuti, credinciosii s-au adunat in numar impresionant la manastirea Nicula, de Sfanta Maria. La slujba de miercuri asista, si la aceasta ora, zeci de mii de oameni de toate varstele, veniti din mai multe zone ale tarii pentru a se ruga si a atinge icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.

Oamenii au inceput sa vina la manastirea Nicula inca de duminica, zi in care au inceput slujbele  speciale destinate praznicului Adormirii Maicii Domnului. Credinciosii spun ca se roaga pentru sanatate, iertarea pacatelor si viata buna.

In cursul zilei de marti, sute de crestini au inconjurat biserica de lemn din incinta manastirii, sprijinindu-se pe coate si genunchi. Apoi s-au inchinat la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.

[youtube]z5hnZswtK3Y[/youtube]

949 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger