AcasăNewsSfanta Maria: Urarile politicienilor pentru sarbatoritii zilei de 8 septembrie!

Sfanta Maria: Urarile politicienilor pentru sarbatoritii zilei de 8 septembrie!

Pe langa parintii, sotii sau sotiile, fratii si surorile, colegii de serviciu, prietenii din copilarie sau din facultate, sarbatoritii zilei de 8 septembrie – deopotriva ortodocsi si catolici- au primit urari, de praznicul Nasterii Maicii Domnului, cunoscuta in popor drept Sfanta Maria Mica, si din partea actorilor scenei politice autohtone.

Prin intermediul unei cunoscute retele de socializare, presedintele, premierul, precum si presedintele Camerei Deputatilor, dar si alti politicieni cunoscuti le-au transmis romanilor care se bucura, marti, de felicitarile primite, cu ocazia onomasticii, si din partea lor ganduri bune si urari de „la multi ani!”.

Liderul de la Cotroceni le-a transmis romanilor care isi serbeaza numele de Sfanta Marie ca le doreste sa ii aiba pe cei dragi alaturi, intr-o zi asa speciala cum e aceasta sarbatoare. „Cu ocazia sarbatorii crestine a Nasterii Maicii Domnului, le urez „La multi ani!” tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica. Va transmit ganduri de bine, multa sanatate si sa va bucurati de aceasta zi in preajma celor dragi voua!”, a notat seful statului in mesajul postat pe Facebook.

Si primul-ministru Ponta are un mesaj pentru sarbatoritii zilei de 8 septembrie: „La multi ani tuturor romanilor care isi aniverseaza ziua numelui (Maria, Marioara, Mariana, Marin, Marian), cu ocazia Nasterii Maicii Domnului! Este o sarbatoare importanta mai ales pentru credinciosii crestini ortodocsi si catolici, care o cinstesc astazi pe Sfanta Fecioara Maria”.

Nu doar domnii din politica au transmis urari sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei, ci si colegele lor de breasla. Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris pe contul sau de Facebook un gand special adresat aniversatilor zilei: „Va urez tot ce e mai bun celor care astazi va serbati onomastica si o zi frumoasa tuturor, cu ocazia sarbatorii de Sfanta Maria!”.

La fel si senatoarea Gabriela Firea, purtatorul de civand al PSD-ului, care a atasat urarii o poza cu un superb buchet de flori, trimis, simbolic, sarbatoritelor zilei.  „O floare si un gand bun pentru toate Mariile noastre dragi!!! Sa ne traiti cu numele, dragele noastre Maria, Mariana, Mari, Marieta, Mara si dragii nostri Mariani”, le-a urat Firea.

La randul sau, Elena Udrea a transmis „La multi ani!” romanilor care isi serbeaza marti onomastica, o astfel de urare adresandu-i-o in mod deosebit mamei sale. „La multi ani tuturor celor sarbatoriti astazi de Sfanta Maria!”, scrie fosta sefa a PMP.

Nu in ultimul rand, si Valeriu Zgonea, presedintele Camerei inferioare a Parlamentului a ales sa scrie pe contul sau oficial de pe reteaua de socializare un mesaj adresat romanilor care poarta numele Maicii Domnului. „La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui! Multe bucurii si impliniri! Sa va bucurati de ocrotirea si ajutorul Sf. Fecioare Maria!”, suna urarea social-democratului.

Le uram si noi „La multi ani!” celor care poarta numele Sfintei Maria!

author avatar
Cristina Stefan
774 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger