AcasăNewsSfanta Maria (15 august), zi libera: Pe unde te poti plimba, miercuri,...

Sfanta Maria (15 august), zi libera: Pe unde te poti plimba, miercuri, prin Bucuresti!

(foto: ro.wikipedia.org)

Ziua de 15 august, de Sfanta Maria Mare, a fost declarata sarbatoare legala, asa ca multi dintre angajati sunt liberi. Daca te numeri printre ei si te gandesti sa iesi la plimbare prin Bucuresti, iti spunem ca pe lacul Herastrau, de exemplu, te poti plimba gratuit cu vaporasul.

(foto: ro.wikipedia.org)

Daca vremea placuta de afara te imbie sa iesi din casa si cum tot nu esti nevoit sa pleci de dimineata la birou, ca in restul saptamanii, poti merge la plimbare in Herastrau. Si daca dupa ce ai dat cateva ture de parc te gandesti, impreuna cu familia, prietenii sau colegii de serviciu – cu care te-ai intalnit de data asta la relaxare – sa mergeti cu vaporasul pe Lacul Herastrau, ai ocazia sa te plimbi, de Sfanta Maria, Ziua Marinei, fara sa mai platesti bilet.

Tot in Herastrau poti merge sa vizitezi Reef Acquarium, o expozitie cu si despre pesti. Vei gasi doua pavilioane cu tematica diferita – unul cu acvarii marine si de recif, iar celalalt cu flora si fauna de apa dulce. Programul de vizitare a Acvariului Herastrau e de la 9-21, iar pretul bletelor este urmatorul: pentru un adult -27 lei, pentru un copil mai mare de 3 ani – 23 de lei, cei sub 3 ani avand gratuitate. Elevii, studentii si pensionarii platesc 23 pentru un bilet, iar in cazul grupurilor organizate taxa de intrare este 20 de lei.

De asemenea, daca tot esti in zona, poti merge sa vizitezi casutele de poveste de la Muzeul Satului si expozitiile pe care le gazduieste institutia de cultura in aceste zile. Muzeul este deschis, miercuri, 15 august, intre orele 10.00 – 18.00.

Mai trebuie, doar, sa tii cont, daca nu ai masina personala, sau pur si simplu vrei sa mergi cu transportul in comun, ca astazi mijloacele RATB au program de duminica, adica nu vin in statii atat de des ca intr-o zi obisnuita de lucru.

author avatar
Cristina Stefan
527 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger