AcasăNewsSexy hackerita ramane in Romania

Sexy hackerita ramane in Romania

Eveline Cismaru, sexy hackerita din Romania care a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington, nu va fi extradata in SUA. Ieri, magistratii au dispus „revocarea masurii arestarii provizorii in vederea extradarii dispusa fata de Eveline in 2018. In plus, a fost anulat mandatul de arestare provizorie in vederea extradarii.

Judecatorii au dispus  anularea tuturor mandatelor emise pe numele fetei si a complicelui acesteia. „Instanta dispune anularea mandatului de arestare provizorie in vederea extradarii pronuntat de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia I Penala, in dosarul penal”, se arata in decizia judecatorilor pronuntata in 18 martie anul acesta. Hackerita a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru si Mihai Alexandru Isvanca au fost arestati, pe 15 decembrie 2017, la Bucuresti, in cadrul unei ample operatiuni care viza hackeri romani. In varsta de 29 de ani, Eveline a declarat ca, impreuna cu Mihai Alexandru, a accesat fraudulos aproape 123 de calculatoare care erau conectate la camerele de supraveghere ale Politiei Metropolitane, in cadrul unei scheme prin care ar fi vrut sa ceara bani pentru deblocarea sistemelor. Eveline si Mihai ar fi folosit vulnerabilitatile din computerele politiei pentru a trimite 179.000 de email-uri care contineau virusi. Pentru atacul cibernetic, hackerii au folosit adrese de mail fictive. Insa, in mod surprinzator, au comis o greseala care i-a costat scump: au trimis mesaje pe aceste adrese de pe mailurile personale si astfel s-au dat de gol, fapt ce le-a usurat munca autoritatilor americane pentru a-i identifica pe cei doi romani. Anchetatorii americani au declarat ca acest caz a fost „de cea mai mare prioritate” din cauza potentialului sau de a perturba planurile de securitate. Preluarea controlului asupra asupra computerelor de catre hackeri pare sa fi fost doar o concidenta, procurorii descoperind ca infractorii nu stiau ca sistemul era folosit de politie. Eveline Cismaru a pledat vinovata pentru 11 capete de acuzare si a fost de acord sa coopereze. Procurorii au afirmat ca, in cazul in care va oferi informatii substantiale, vor cere intre 24 si 30 de luni de inchisoare.

author avatar
Ramona Feraru
1.083 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vizionarul om de dreapta securistul Iulian Fota fostul consilier prezidențial al chiorului alt turnator la beci,Fota e deci consilierul cel care a introdus în Strategia Națională de Apărare – inepția conform căreia PRESA reprezintă un pericol de siguranță națională…
    poze pe net cu specimenul daca aveti din greseala si ati uitat sa stergeti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger