AcasăNewsSexul candidatilor nu conteaza pentru Andreea Paul: "Ma intreb ce fel de...

Sexul candidatilor nu conteaza pentru Andreea Paul: „Ma intreb ce fel de organizatie de femei e asta?!”

Andreea Paul

Criticata de Elena Basescu pentru sustinerea acordata lui Vasile Blaga, Andreea Paul sustine ca are un singur crez: lupta pentru egalitatea de sanse.

Elena Basescu le critica pe femeile din PDL care-l sustin pe Vasile Blaga

In opinia Elenei Basescu, femeile din PDL ar fi trebuit sa aleaga intre candidatele Elena Udrea si Monica Macovei, nu sa-l sprijine pe ”singurul barbat” intrat in cursa pentru presedintia PDL.

Cristina Traila (foto) si Andreea Paul, puse la zid de Elena Basescu pentru sprijinul acordat lui Vasile Blaga

”Moral, in opinia mea, ar fi fost ca restul doamnelor din partid sa sustina una dintre aceste doua candidaturi. Insa, presedinta Organizatiei de Femei (Cristina Traila – n.r.) si prim-vicepresedinta (Andreea Paul – n.r.), care de altfel au discursuri feministe inflacarate, il sustin pe singurul barbat aflat in cursa. Ma intreb ce fel de organizatie de femei este aceasta?”, a comentat suparata Elena Basescu, in plenul Parlamentului European.

Andreea Paul

Ca dovada ca acuzatiile facute la Bruxelles au avut ecou pe malul Dambovitei, Andreea Paul a iesit la rampa afirmand ca egalitatea de sanse a femeilor in politica ”presupune si libertatea de a vota si promova candidatul dorit”, indiferent de sexul acestuia, se subintelege.

Emil Boc isi plateste ”datoria” fata de Blaga sprijinind-o pe Elena Udrea

”Daca am aplica logica respectiva (a Elenei Basescu – n.r.) atunci toti barbatii delegati ar trebui sa-si dea votul singurului candidat barbat in aceasta competitie interna”, a adaugat Andreea Paul.

Cand e vorba de Blaga, Boc nu da doi bani pe solidaritatea masculina

Netulburat de dezbinarile aparute intre colegele sale de partid, Emil Boc a decretat ca o sustine pe Elena Udrea. Motiv pentru care fostul lider nici macar nu va participa la prezentarea motiunilor celorlalti doi candidati, Vasile Blaga si Monica Macovei, in fieful sau, Cluj. Sunteti bineveniti la Cluj, dar eu am treaba in tara, cu campania Elenei Udrea – le-a transmis Boc de pe acum lui Blaga si Macovei.

author avatar
eNational
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger