AcasăNewsSex si golaneala pe Wall Street

Sex si golaneala pe Wall Street

Reuniti de spiritul combativ impotriva elitelor financiare, tinerii din miscarea „Occupy Wall Street” au dat-o pe sex in vazul lumii.

In numele natiunii, tinerii lupta cu ce le e la indemana, sex, droguri si „usurare” pasnica

N-au serviciu, deci au timp. N-au bani, dar sunt sponsorizati, plus mancare, bautura si, mai nou, prezervative, gratis. Sunt tineri, deci stau bine cu libidoul. Rezultatul: demonstrantii canta, danseaza, mai spre seara se tuneaza cu droguri si fac sex in vazul lumii, militand pentru un viitor mai bun.

Unii isi fac nevoile pe masinile politiei, ostentativ. Pana si organizatorii protestului s-au infuriat din cauza curentului flower-power care bantuie pe Wall Street. Tocmai acum, cand pusesera de o miscare „Occupy” in fata bursei londoneze si in orasele britanice Worcester, Nottingham, Edinburgh, Liverpool si Bristol, incepand cu 15 octombrie.

author avatar
Adina Mutar
835 afisari

3 COMENTARII

  1. Adina esti cumva de la can can sau esti platita sa scrii astfel de porcarii. Aceasta miscare are un scop bine intentionat si astfel de fapte relatate de tine nu trebuie asociate cu aceasta miscare. www.***********.org

  2. Asta se intampla cand „golaneala” se prelungeste dupa orele 17.00. Nu ati vazut la noi? E voie numai pana la o anumita ora dupa aia se inchide totul, fiecare la casa lui. Si cand te gandesti ca si ai nostri o dau pe muzica, dansul pinguinului si … bine ca au un interval de protest ca ajungeam sigur pe paginile ziarelor lumii 🙂

  3. I-ai taxat la litera, sau la cuvant? Tu le-ai scris in litere, iar ei ti-au scris in cifre. Good deal

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger