AcasăNewsSeverin, acuzat de subtilizarea a 430.000 euro de la PE

Severin, acuzat de subtilizarea a 430.000 euro de la PE

Adrian Severin a dat de belea cu DNA

Acuzat de luare de mita si trafic de influenta in 2011, europarlamentarul Adrian Severin este cercetat de DNA si pentru prejudicierea PE cu aproape jumatate de milion de euro.

Adrian Severin a dat de belea cu DNA

Europarlamentarul pesedist a intrat la apa dupa ce jurnalisti britanici de la publicatia ”Sunday Times” l-au inregistrat in timp ce negocia depunerea unor amendamente contra plata. Urmarea: DNA a dispus, in iulie 2011, inceperea urmaririi penale impotriva lui Severin, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Mai nou, DNA a extins ancheta, acuzandu-l si de prejudicierea bugetului Parlamentului European cu peste 430.000 de euro, prin folosirea de documente falsificate pentru justificarea unor servicii de consultanta fictive. Documentele in cauza se refera la contracte de consultanta incheiate cu sase societati romanesti, despre care procurorii spun ca au fost infiintate pe numele unor apropiati ai lui Severin, special pentru a justifica prestari de servicii fictive. Chemat ieri la DNA, Severin a refuzat sa stea de vorba cu ziaristii si a insistat ca presa sa-l lase in pace.

author avatar
Simona Badulescu
377 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca este adevarat ca acest individ , Severin, care a facut de rusine Romania in toata Europa este nepotul Anei Pauker si ginerele lui Silviu Brucan atunci avem o noua confirmare a proverbului „ce naste din pisica , soareci mananca ! ” Trebuie insa sa-i condamnam aspru pe cei doi Adrieni :Nastase si Severin care au conferentiat (inainte de incarcerarea primului) ,la Fundaţia Europeană Titulescu pe tema „Istoria şi mitologia excepţionalismului corupţiei româneşti”! Este culmea tupeului si nesimtirii ! Tocmai „dansii” vorbesc de coruptie ! Unul fura si pagubeste tara cu sute de miliarde iar celalalt, agent sovietic , vinde Insula Serpilor si fura Parlamentul European ! Sunt de condamnat si din alta cauza . Nu l-au cooptat la conferinta pe cel mai nou reprezentant al nesimtirii, falsului , dublei masuri, razbunarii , rautatii , parsiveniei acest nou” Frankenstein ” al laboratoarelor PSD-ste : Victoras Ponta , micro-Titulescu ce are in comun cu Titulescu doar atat : 10% din sex ! Acum intelegeti de ce si-au dat mana puscariabilii USD cu serviciile ruse pentru „debarcarea” lui Basescu ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger