AcasăNewsSever Voinescu: Antonescu e "un Farfuridi pe invers"

Sever Voinescu: Antonescu e „un Farfuridi pe invers”

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, ca liderul PNL Crin Antonescu este „intruchiparea stridenta a unui jalnic personaj caragialesc”, un „Farfuridi pe invers” si a aratat ca „transmite un gand bun noii prietenii intre principialii Ponta, Antonescu si Frunzaverde”.

Voinescu a spus ca „Antonescu este o figura politica adecvata Romaniei, care sta sub anul Caragiale, acest Farfuridi pe invers”. El a explicat ca Farfuridi iubea tradarea si nu-i iubea pe tradatori, in timp ce din discursurile lui Antonescu se intelege ca acesta uraste tradarea, dar ii iubeste pe tradatori. „Domnia sa ramane intruchiparea stridenta a unui jalnic personaj caragialesc. Farfuridi si Catavencu sunt cu mult mai bine conturati si articulati decat domnul Antonescu”, a adaugat Voinescu.

Sever Voinescu a declarat si ca Victor Ponta afirma in octombrie 2011 ca nu-i plac tradatorii. „Transmit un gand bun noii prietenii intre principialii Ponta, Antonescu si Frunzaverde”, a adaugat Voinescu. In legatura cu situatia din PDL dupa plecarea lui Frunzaverde, Voinescu a afirmat ca ii aminteste de titlul unui roman celebru. „As vorbi despre insuportabila usuratate a greilor din PDL, greii care te lasa la greu, greii care devin usori in momentul in care partidului ii e greu”, a explicat Voinescu.

El a adaugat ca „liderul politic Sorin Frunzaverde a lasat partidul la greu” si ca, „din punctul de vedere al situatiei, nu PDL este vinovat sau mai vinovat in raport cu Sorin Frunzaverde”.

author avatar
National
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger