AcasăNewsSever Muresan da 280 de milioane de euro pentru Oltchim

Sever Muresan da 280 de milioane de euro pentru Oltchim

Omul de afaceri Sever Muresan este mare favorit sa preia combinatul Oltchim, oferta pusa la bataie fiind una greu de refuzat.

Sever Muresan, prin intermediul Swiss Investment Found for Emerging Markets, a fost singurul candidat care a depus o oferta concreta la ultima licitatie pentru privatizarea Oltchim.

Muresan pune la bataie 280 de milioane de euro pentru a-si adjudeca respectivul combinat, dar a intarziat cu oferta patru minute, astfel ca administratorii judiciari au decis sa refuze cererea.

Conform ziuanews.ro, procedurile vor fi reluate peste o luna, moment in care nimic nu-i va mai sta in cale lui Sever Muresan. Afaceristul ar fi vrut sa preia inca de pe acum combinatul, dar, in cele din urma, a acceptat, cu jumatate de gura, decizia administratorilor judiciari.

Interesant este ca acest caz a fost amplu dezbatut si printre cei 2.300 de angajati ai combinatului, iar opiniile sunt impartite. Daca unii sindicalisti i-au acuzat pe administratorii judiciari de devalizarea combinatului, pentru ca au refuzat sa accepte oferte, altii ii lauda si spun ca au facut bine, atata vreme cat inca nu se cunosc bonitatea si seriozitatea respectivului fond de investitii.

sursa foto: ziuanews.ro

author avatar
Cristi Ionita
666 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger