AcasăNewsSesiune sprecială de vaccinare pentru persoanele fără adăpost şi care nu deţin...

Sesiune sprecială de vaccinare pentru persoanele fără adăpost şi care nu deţin acte de identitate, în Bucureşti

fara adapostSesiune sprecială de vaccinare pentru persoanele fără adăpost şi care nu deţin acte de identitate, în Bucureşti

Luni, 27 decembrie, s-a împlinit un an de când s-a dat startul campaniei de vaccinare în România. Au fost administrate până în prezent peste 15.749.303 de doze de vaccin și au fost vaccinate peste 7.918.813 de persoane cu cel puțin o doză, peste 7.781.563 de persoane cu schemă completă și peste 1.960.336 de persoane cu doza de booster.

În Bucureşti au fost vaccinate cu prima doză peste 1,1 milioane de persoane, alte peste 930.000 fiind imunizate complet.

O sesiune de vaccinare pentru persoanele fără adăpost şi care nu deţin acte de identitate are loc, miercuri, 29 decembrie, în Capitală. Imunizarea se face la sediul centrului social pentru oamenii străzii din Şoseaua Viilor, în Sectorul 5, scrie news.ro.

Oamenii străzii, vaccinați cu Pfizer sau Johnson&Johnson

„Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucuresti, organizează o sesiune de vaccinare împotriva COVID-19 pentru persoanele adulte fără adăpost care nu mai deţin acte de identitate”, a transmis Primăria Municipiului Bucureşti.

Sesiunea de vaccinare are loc, miercuri, în intervalul orar 11.00 – 16.00. Persoanele interesate vor fi vaccinate cu vaccinurile Pfizer sau Johnson&Johnson.

author avatar
Andreea Vlad
118 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu-mi dau seama ce-i in poza asta,vata,lana,bumbac ca numa’ zapada nu este si prea artistic este asezata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger