AcasăNewsServiciile, zguduite de swingeri

Serviciile, zguduite de swingeri

Pana acum, conducerile institutiilor ai caror subalterni au fost deconspirati drept mari amatori de swinging  au reusit sa tina „sub tacere”  acest fenomen.  Reporterii de investigatii ai „National” au descoperit insa ca schimbul  partenerilor de sex este extrem de uzitat printre angajatii unor anume structuri speciale  de elita.

Desi apartin unor structure rivale, colaboreaza perfect intre ei. Cel putin la sex…

Ce-i drept, pana acum „meritul” descoperirii unor astfel de cazuri nu le-a revenit ofiterilor de la contrainformatii ci, se putea altfel, nevestelor inselate! Iar pentru a aplana conflictul conjugal, unii dintre cei impricinati au acceptat chiar sa-si urgenteze depunerea dosarelor de pensionare, pentru a nu dauna imaginii Serviciului din care faceau parte.

Colegi de munca

Conform informatiilor noastre, o astfel de relatie „nefireasca” pentru unii si cat se poate de normala pentru altii s-ar fi consumat intre angajatii unui important serviciu secret. El ditamai seful de obiectiv, ea activand in linia a doua, dar cert este ca povestea de iubire dintre cei doi a continuat si a dat-o chiar in „swingereala”. Asta pana cand sotia ofiterului superior a descoperit nu numai ca acesta o inseala, dar ca mai face si schimburi de amante cu alti colegi. Scandalul a fost musamalizat in fasa, prin debarcarea din sistem a celui descoperit  si mutarea disciplinara a „swingeritei”.

Sex si bautura

Tot intr-o ipostaza asemanatoare au fost pusi si membrii unui alt grup organizat de swingeri si care proveneau din mai multe structuri ale MAI, Parchet si servicii secrete. Acestia organizau asa-numite „party off-promisses”, in care participantii beau la greu, flirtau intre ei, faceau schimb de parteneri si, in noua „regrupare”, cuplurile se retrageau in alte locatii pentru a-si consuma partidele nebune de sex.

Moda din primul razboi mondial

Practica „orgiilor romane” a fost reinventata de catre elita militara implicata in prima mare conflagratie mondiala. Ofiterii superiori care urmau sa plece in misiuni periculoase obisnuiau sa dea niste petreceri deocheate, in care camarazii de arme  jurau sa-si sustina reciproc nevestele, inclusiv sexual. In Romania ultimilor ani au fost infiintate mai multe cluburi destinate exclusiv swinger-ilor, inclusiv unele personalitati publice fiind acuzate ca ar fi practicante ale acestor party-uri in care se schimba partenerii de sex.

author avatar
Catalin Tache
2.702 afisari

6 COMENTARII

  1. Dl Tache, este senzational articolul dvs, are multe date si informatii bomba, ca de exemplu MAI, Servicii, Parchet, Obiectiv, probabil ca v-ati documentat underground ani de zile pentru a-l aduce la forma asta. Continuati tot asa si aveti toate sansele la Pulitzerul presei romanesti. Pacat de talentul dvs!

  2. Este foarte tare articolul. Este clar de ce merg serviicile bine la noi, pentru ca sunt toti destresati :)). Acum nu mai poate omu sa se „svingereasca” ca repede sunt dati in vileag. Nu va dati seama ca se faceau schimburi de experienta, de informatii, deci facea parte din job-ul lor. Sunt curios cati o fac si pentru bani….. astept si continuarea domnule Tache.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger