AcasăNewsGiovanni Becali si-a pregatit fuga in Brazilia!

Giovanni Becali si-a pregatit fuga in Brazilia!

Giovani Becali a fost condamnat in dosarul transferurilor la o pedeapsa de 6 ani si patru luni de inchisoare

In 12 noiembrie anul trecut, hotararea Curtii de Apel Bucuresti cadea ca o ghilotina peste lumea fotbalului romanesc. Condamnarile cu ani grei de inchisoare primite cu executare i-au luat prin surprindere pe cei implicati in „Dosarul transferurilor”, mirati atat de severitatea pedepselor primite, cat si de „pocainta” altor colegi de lot, in frunte cu Gica Popescu, Gigi Netoiu si Jean Padureanu.

Procurorii DNA il vor musai pe Giovanni Becali dupa gratii

Insa situatia s-a inrautatit si mai mult pentru Giovanni Becali, cel care este adevarata tinta a „Dosarului transferurilor” si pe care procurorii DNA il vor musai dupa gratii. De altfel, acestia au reusit sa urgenteze judecarea recursului de la Curtea Suprema, termenul fiind mutat de pe 14 aprilie pe 11 februarie.

Columbianca Stella Narda a intentat divort dupa ce impresarul a inceput sa aiba probleme tot mai serioase cu legea

Prinzand de veste ca George Copos este pe punctul de a ceda in fata presiunilor DNA, care intre timp au obtinut condamnarea sa si intr-un alt dosar, Giovanni Becali si-a dat seama ca zilele sale petrecute in libertate sunt pe terminate. Cel putin la noi in tara…

Au strans surubul

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, Gica Popescu este primul membru din „lotul oamenilor de fotbal” care si-a asigurat libertatea, dupa ce a dat izbavitoarea declaratie ca in speta transferului lui Florin Bratu la Galatasaray nu a comis-o de capul lui, ci s-a lasat influentat de Giovanni Becali. De altfel, nu mai este nici un secret pentru nimeni ca acesta si este cel pe care il vaneaza procurorii, care vor neaparat sa si-l treaca in palmaresul cu trofee. Astfel ca, desi impresarul a primit cea mai mare pedeapsa dintre toti – opt ani de inchisoare –, procurorii nu se arata multumiti, vrand sa-l infunde chiar pentru 12 ani!

 

Ceea ce ar putea obtine daca si un alt membru ar colabora pe ultima suta de metri. Iar toate eforturile anchetatorilor s-au concentrat asupra lui George Copos, cel care suporta cel mai greu gandul de a ajunge dupa gratii. Si care, in plus, a mai fost „potcovit” la prima instanta si cu alti patru ani si jumatate de inchisoare cu executare, in dosarul „Loteria”.

Cu ajutorul sotiei columbience

Constient ca oricum soarta ii este pecetluita, se pare ca Giovanni Becali a hotarat sa nu mai astepte sentinta finala a Curtii Supreme, luandu-si propriile masuri de siguranta. Insa, dupa cum sustin sursele noastre, miscarile din ultima vreme i-au fost atent monitorizate de catre serviciile secrete, care banuiesc ca impresarul ar fi facut deja cartile pentru a parasi la timp Romania. Iar din informatiile pe care procurorii sustin ca le au, Giovanni ar fi apelat inclusiv la ajutorul fostei sale sotii, columbianca Stella Narda, pentru a-i inlesni fuga in America de Sud, cea mai probabila destinatie a exilului sau fiind Brazilia. O tara imensa, in care guvernele locale nu au obiceiul de a colabora cu autoritatile federale in cazul unei eventuale cereri de extradare.

author avatar
Toni Matei
4.153 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger