AcasăSergiu si Andrei, gazdele matinalului Kiss FM, intra in paine pe 10...

Sergiu si Andrei, gazdele matinalului Kiss FM, intra in paine pe 10 septembrie

Sergiu Floroaia si Andrei Ciobanu s-au alaturat echipei Kiss FM si, incepand cu 10 septembrie, se angajeaza sa va faca diminetile mai vesele. Cei doi vor prezenta emisiunea matinala de luni pana vineri, de la 7:00 la 10:00.

„Trecerea noastra de la stand-up comedy la radio nu e o schimbare radicala: putem fi tot noi insine, tot in fata unui microfon, doar ca aici avem avantajul ca nu ni se mai vad fetele. Sincer, nici nu cred ca ne ajutau foarte mult”, a declarat Andrei.

“Eu ma bucur foarte mult ca am ajuns la radio pentru ca deja ma ingrasasem destul de rau ca sa mai apar in clipuri. Adica se vedea si daca eram imbracat in negru. La radio nu se vede”, a glumit Sergiu.

Sergiu si Andrei si-au facut debutul la Kiss FM printr-un „roast”, o scurta parodie muzicala la adresa celor mai importante vedete din industria muzicala actuala: Smiley, Alex Velea, Connect-R, Antonia, Marius Moga si Andra. Postat pe Youtube (http://youtu.be/ngxgGpGqZ9s), clipul a devenit in scurt timp viral, ceea ce l-a facut pe Andrei sa reactioneze pe Facebook: „Multumim Radio 21, ZUTV, Kiss FM, Pro FM si 1Music Channel pentru ca ne-ati dat share la ultima parodie (aia cu cele 6 refrene)! Sunteti adevarati!”. Dupa ce au vazut parodia, vedetele vizate nu s-au suparat si au replicat printr-un videoclip, urandu-le succes noilor realizatori ai matinalului Kiss FM (http://youtu.be/f4PFiFMpNmk).

Andrei Ciobanu are 25 de ani si este nascut si crescut in sanul Bucovinei, adica in Suceava. A inceput facultatea la Cluj si tot acolo a si terminat-o, iar apoi a decis sa se mute la Bucuresti sa faca stand-up comedy. Scrie scenarii si joaca in sketch-uri Sector 7, canta melodii amuzante (Mica rugaminte, Unu-ntr-altu etc.), e dependent de Facebook si scrie povesti pe Internet.

Sergiu Floroaia este bucurestean, scurt si la obiect si schimbator de scutece pentru fiul lui. Are parul lung, desi nu prea asculta rock. Are 30 de ani, desi nu se comporta ca atare. S-a apucat de comedie in 2006. Petrece mai mult timp pe Facebook decat crede iubita lui ca este normal, dar mai putin decat Andrei. Si, de parca Facebook nu era de ajuns, e de gasit si pe Twitter si, mai nou, pe Instagram. Sergiu Floroaia este co-writer al celebrelor virale „Ma-ta are cratima”, „Carti! Te fac neprost” si „Scoala vietii”. De asemenea, a castigat concursul de joke writing „Words to Live By” organizat de Gene Perret (castigator a trei premii Emmy).

Echipei vesele i s-a alaturat si cel supraintitulat Domnul Raul Gheba, „writer of funny stuff” la Sector 7, fondator al webcast-ului #nimicnou si actor de stand-up comedy. El va prezenta in cadrul matinalului rubrica permanenta „Ciumpalikeul” – o rubrica inspirata din faptele de glorie ale vedetelor pe retelele de socializare, cu materialul furnizat de client.

„Eu am fost platit de Traian Basescu. Mi-a dat 100 de lei aseara. Mi-am luat un suc si dup’aia, de banii aia, a zis: Du-te si tu maine la Kiss FM sa vorbesti cu Sergiu si Andrei. Sper sa nu fie taiat din context, dar chiar am fost platit de Basescu. N-am venit sa deranjez sau ceva, doar ca, na, m-a trimis Basescu. Ce era sa fac, sa-i zic ‘Nu’ lu’ Basescu?”, a povestit Domnul Raul Gheba.

 

 

author avatar
National