AcasăNewsSergiu Nicolaescu, mesaj emotionant in Senat: "Mai am putini ani de trait"

Sergiu Nicolaescu, mesaj emotionant in Senat: „Mai am putini ani de trait”

(foto:paginaintai.net)

Senatorul PSD Sergiu Nicolaescu si-a luat ramas bun de la colegii din Senat, rostind un mesaj emotionant.

(foto:paginaintai.net)

Potrivit rtv.net, faimosul regizor le-a multumit colegilor sai din Parlament pentru ultimii patru ani petrecuti impreuna si a explicat de ce a ales sa nu mai candideze pentru un alt mandat. Sergiu Nicolaescu a spus ca mai are putini ani de trait si ca vrea sa si-i petreaca facand ceea ce a facut toata viata, sa regizeze.

„Vreau sa va multumesc pentru acesti patru ani minunati pe care i-am petrecut impreuna, in care dumneavoastra mi-ati daruit stima si consideratie, simtaminte pe care si eu vi le datorez. Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau sa va spun un sincer «La revedere!» si vreau sa va spun in acelasi timp «La multi ani!» si sarbatori fericite”, a spus regizorul in ultima sedinta a actualei legislaturi. Acesta a parasit tribuna Senatului in aplauzele celor prezenti.

La 82 de ani, Sergiu Nicolaescu a incheiat al cincilea mandat in Parlament. El a fost membru al Comisiilor de cultura din Senat in fiecare legislatura si a detinut presedintia comisiei in actuala legislatura.

author avatar
Andra Nesu
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger