AcasăNewsSerban Pop, la reuniunea G27 din Slovenia

Serban Pop, la reuniunea G27 din Slovenia

Serban Pop are ca obiectiv combaterea evaziunii fiscale

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Serban Pop, a participat ieri la reuniunea G27 din Slovenia a sefilor de administratii fiscale din statele membre ale UE.

Serban Pop are ca obiectiv combaterea evaziunii fiscale

La reuniune au participat 27 de sefi ai administratiilor fiscale din UE, reprezentanti ai Comisiei Europene, OECD si ai IOTA (Organizatia Intra-Europeana a Administratiilor Fiscale).

In cadrul reuniunii G27,  organizata la Brdo pri Kranju,  Serban Pop a sustinut ca ANAF continua procesul de intarire a activitatii de control si de combatere a evaziunii fiscale, acesta fiind obiectivul strategic prioritar al institutiei. „Romania face progrese vizibile in ceea ce priveste rolul pe care administratia fiscala il are atat in relatia cu Ministerul Finantelor Publice, cat si din perspectiva relatiei cu contribuabilii. Obiectivele noastre sunt de a creste gradul de colectare la bugetul de stat si de a fi un partener corect in relatia cu contribuabilii”, a declarat Serban Pop in cadrul interventiei pe care a avut-o la reuniunea G27.

author avatar
Arpad Dobre
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger