AcasăNewsŞerban Nicolae, după ce l-a zburat șefa PSD: „JUNGHIUL”. Dăncilă este „stăpâna...

Şerban Nicolae, după ce l-a zburat șefa PSD: „JUNGHIUL”. Dăncilă este „stăpâna slugilor”

Senatorul PSD Şerban Nicolae a reacţionat pe Facebook după decizia de a fi înlocuit de la conducerea Grupului partidului din Parlament, el spunând că „oamenii mici au doar satisfacţii mărunte”.

Șerban Nicolae (Sursa foto: Facebook)

„TUSEA ŞI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte. Şi nu, nu mă refer la slugile «de execuţie», ci la stăpânii lor. Care-i ţin pe 30 de arginţi. La cursul valutar corect, bineînţeles”, scrie fostul șef de Grup Parlamentar al Partidului Social Democrat (PSD).

Așa cum am arătat într-o știre anterioară (vezi Dăncilă reia curățenia. Șerban Nicolae, out…”), Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri seară înlocuirea lui Şerban Nicolae de la conducerea Grupului PSD din Senat. În aceeaşi şedinţă a fost decisă suspendarea pentru şase luni din partid a lui Robert Negoiţă. Lider al Grupului PSD de la Senat ar urma să fie Liviu Lucian Mazilu, în prezent vicelider.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
792 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acum e omu lu Iuda ia argintii tradeaza … Nu ziceai tu ca nu e tradatoare?
    „As fi facut o gluma sa spun ca doamna prim-ministru l-a tradat pe ala inalt, nu e inalta tradare, e tradarea aluia inalt pentru ca nu raspunde comenzilor facute intre doua vacante”, a declarat Serban Nicolae la Romania TV.
    Vezi daia pe lume is oameni mari genii eroi martiri si prosti ca tine.
    Parca te vad la cultura in guvernul Poanta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger