AcasăNewsSerban Ionescu si alti trei actori au primit cate o stea pe...

Serban Ionescu si alti trei actori au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor

Regretatul actor Serban Ionescu a primit post-mortem o stea pe Aleea Celebritatilor in Piata Timpului din Bucuresti.

Vineri, actorului i-a fost decernata post-mortem o placheta din partea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, in semn de recunostinta si pretuire pentru viata inchinata teatrului.

La evenimentul care a avut loc in jurul orei 14.00, au fost prezenti Magda Catone si Carol, fiul lui Serban Ionescu, potrivit site-ului Wowbiz. Cei care au fost prezenti au tinut un moment de reculegere in memoria lui Serban Ionescu. Carol a rostit cateva cuvinte in amintirea tatalui sau, ceea ce i-a emotionat pe toti cei din jur.

Ducu Darie, fiul actorului Iurie Darie, a prezentat ceremonia de dezvelire. In cadrul aceluiasi eveniment au mai fost dezvelite si stelele altor trei actori: Ion Lucian, Emil Hosu si Liviu Ciulei.

Decernarea face parte dintr-o serie de evenimente organizate vineri de Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si centrul comercial Cocor, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole.

„Avem bucuria ca, in preajma sarbatorilor de iarna, in ziua de Sfantul Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole, sa readucem in memoria publicului patru mari stele ce stralucesc deja in Galaxia Teatrului Romanesc: Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. In sufletele noastre se vor aprinde reflectoare de inalta tensiune a emotiilor, ce vor clipi etern prin amintirile lor care vor ramane vii in inimile noastre”, a marturisit George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis.

author avatar
Andra Nesu
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger