AcasăNewsSerban Huidu, ucidere din culpa. Prima ipoteza: masina a derapat!

Serban Huidu, ucidere din culpa. Prima ipoteza: masina a derapat!

Serban Huidu va fi urmarit penal pentru infractiunea de ucidere din culpa a trei persoane, conform informatiilor anuntate de Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Tot din primele informatii reiese ca procurorii iau in calcul ca prima ipoteza a producerii accidentului patrunderea pe contrasens in urma derapajului si nu a efectuarii unei depasiri neregulamentare.

„In continuarea cercetarilor efectuate in cauza privind accidentul de circulatie petrecut pe raza localitatii Timisul de Sus, judetul Brasov, procurori ai Parchetului de pe langa Judecatorie Brasov au dispus, la data de 18.10.2011, inceperea urmaririi penale fata de Serban Sebastian Huidu, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa (trei victime)„, a transmis Biroul de presa al Ministerului Public.

Socrul lui Huidu: ”Serban Huidu a cedat psihic. S-a retras la tara!”

Huidu poate conduce, dupa accident. Politia Brasov i-a eliberat o dovada!

Capatos, despre accidentul lui Huidu: „Sunt socat. Comentariile rautacioase ii descalifica pe cei care le-au facut!”

Mircea Badea: „Huidu e ‘la pamant’, bine ca nu e sub pamant!” – VIDEO

Din probatoriul administrat pana in acest moment al urmaririi penale, spune sursa citata, a rezultat ca, la data de 16 octombrie 2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul kilometrului 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, invinuitul, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.

In dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal, din cauza rupturilor de organe interne.

„De asemenea, la dosar au fost depuse si rapoartele de expertiza medico-legala intocmite pentru celelalte persoane implicate in accident, stabilindu-se ca cei doi minori au suferit leziuni ce necesita pentru vindecare sub zece zile de ingrijiri medicale (fapt ce nu atrage raspunderea penala), iar celelalte doua pasagere ale autoturismului au avut leziuni ce necesita pentru vindecare sub 60 de zile de ingrijiri medicale, precizand ca nu formuleaza plangere prealabila”, arata sursa citata.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si stabilirii raspunderii judiciare.

Cele trei persoane care au murit in urma accidentului provocat de realizatorul TV Serban Huidu erau colegi la o firma din Brasov, Ioan Garbis si Magda Draghici fiind patronii, iar Stefan Lungu soferul, si duminica se indreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a astepta un client din strainatate.

Parlamentarii vor o ”Lege anti-Huidu”!

Mesajul lui Serban Huidu: Regret enorm. Am contactat familiile victimelor, le vom ajuta

Martor la accidentul lui Serban Huidu: „Mergea cu viteza foarte mare, a avut peste 100 km/ora”

Seful Politiei Rutiere, despre accidentul lui Serban Huidu: Prima varianta care se profileaza e derapaj!

Lungu Stefan Balogh, de 65 de ani si Magda Draghici, de 54 de ani, au murit la locul accidentului, imediat dupa impact, iar Ioan Garbis, de 57 de ani, a decedat luni dimineata, la Spitalul Judetean Brasov, unde au fost dusi in stare grava.

Cei trei lucrau la firma Toledo SRL de pe Calea Feldioarei din Brasov, o societate care activeaza in domeniul distributiei de masini de legat, infoliat, masini de paletizat, masini de lipit si materiale consumabile.

Duminica, cei trei se indreptau, cu masina firmei, catre Aeroportul Otopeni, unde ar fi urmat sa aiba o intalnire cu un client care venea din strainatate.

author avatar
Ciprian Purice
1.145 afisari

2 COMENTARII

  1. ‘LACRIMA RUTIERA ‘ – LA…CRIMA RUTIERA SI IMUNITATEA ASASINILOR SOSELELOR’ IN ROMANIA. ‘LACRIMA RUTIERA este proiectul initiat si organizat anual de Cornelia Galavan infirma in carje in urma unui accident de circulatie, umilita in justitie in urma unei expertize false asunsa de procurori pentru musamalizarea dosarului. Proiectul se desfasoara anual in Piata Universitatii pe 20 noiembrie cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier, asa cum s-a intamplat si anul trecut cand am comemorat cele peste 62000 devictime decedate in ‘genocidul rutier’ in perioada 1990-2010 atragand atentia ca majoritatea victimelor sunt total nevinovate ca si cele trei victime decedate in accidentul stupid provocat de Serban Huidu. JUSTITIE REALA SI ECHITABILA IN SOLUTIONAREA TRAGEDIILOR RUTIERE. IN ROMANIA ‘ ASASINII SOSELELOR DIN CULPA ‘ SUNT CONDAMNATI LA…LIBERTATE . STOP MORTII RUTIERE STUPIDE. (Google – CORNELIA GALAVAN, LACRIMA RUTIERA, ROAD TEARS)

  2. #82 Cornelia Galavan
    19.10.2011 07:34
    Raspunde ‘LACRIMA RUTIERA’ – LA CRIMA RUTIERA SI IMUNITATEA ‘ASASINILOR SOSELELOR’ IN ROMANIA.
    PROIECTUL PRIN CARE SUNT COMEMORATE VICTIMELE ‘ GENOCIDULUI RUTIER’ INCA DIN 2001 SUSTINE CA IN ROMANIA NU EXISTA O JUSTITIE REALA IN SOLUTIONAREA ACCIDENTELOR RUTIERE GRAVE, IAR ‘ASASINII SOSELELOR’ SUNT CONDAMNATI LA…LIBERTATE !?

    ATENTIE LA EXPERTIZELE JUDUCIARE FALSE CARE POT DUCE LA MUSAMALIZAREA DOSARELOR PENALE IN SOLUTIONAREA ACCIDENTELOR RUTIERE !

    Este evident ca Directia Politiei Rutiere prin Cms. Sef Llucian Dinita incerca sa sustina ‘ deraparea in curba ‘ dar nu tine cont ca in ziua respectiva in aceiasi zona marcata cu dunga continua si cu rstrictie de viteza pe o vreme ploiasa au circulat mii de autovehicule, si ca nu a derapat decat BMW – ul lui Serban Huidu care avea ‘ antecedente ‘ rutiere. Deasemeni dupa afirmatiile unui martor care a dat telefon la112 (OTV) a vazut cum masina a iesit din coloana in depasire pe contrasens inainte de a intra in curba, deci nu se pune problema unui ‘ derapaj ‘
    La fel a procedat Politia Rutiera si in cazul fostului Sef al PNA, Ioan Amariei implicat intr-un accident rutier in care au decedat doi oameni la Focsani, afirmand ca ” din primele cercetari ‘ Iioan Amariei nu se face vinovat de producerea accidentului rutier soldat cu doi morti. Interesant ca Ioan Amariei cu mai multi ani in urma avand calitatea de ‘Procuror Sef’ la Dorohoi, a fost implicat itr-un accident mortal pe trecerea de pietoni, dar ‘ colegii ‘ sai in baza unei expertize dubioase, l-au scos bazma curata cum se incearca si acum.
    # Cititi articolul ” S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR, DAR A FOST PROMOVAT SEF LA DNA ” (2011) si veti afla numele primului expert tehnic auto condamnat in Romania.
    # Cautati pe Google – Cornelia Galavan, Lacrima Rutiera, Road Tears, Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier, Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie – AVAC.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger