AcasăNewsSerban Huidu si familia sa, adusi la Spitalul Universitar din Bucuresti

Serban Huidu si familia sa, adusi la Spitalul Universitar din Bucuresti

Serban Huidu si copiii sai

UPDATE – Medicii si-au dat acordul, luni la pranz, pentru ca Serban Huidu si familia lui sa fie transferati la Spitalul Universitar din Capitala. Realizatorul TV, sotia si bona copiilor acestora vor fi adusi la Bucuresti cu trei ambulante, potrivit RealitateaTV.

Serban Huidu si sotia lui vor fi adusi, luni, de la Spitalul Judetean Brasov in Capitala la Spitalul Universitar, urmand ca restul tratamentului si evolutia ranilor survenite in urma accidentului sa fie urmarite de medicii bucuresteni.

Serban Huidu si copiii sai

Medicul Catalin Carstoiu, directorul Spitalului Universitar din Bucuresti a dezvaluit ca a fost contactat inca de duminica seara de medicii brasoveni cu privire la transferul lui Serban Huidu, a sotiei lui si a bonei copiilor acestora.

„Am vorbit inca de aseara cu medicii brasoveni si am cazut de acord ca pentru pacienti ar fi mai bine sa fie transferati in Bucuresti, fiind mai aproape de casa si cunoscand echipa medicala de la Spitalul Universitar”, a precizat Catalin Carstoiu.

El a mai precizat ca sotia lui Serban Huidu si bona ar putea fi internate in Clinica de ortopedie a unitatii.

Pana in prezent, conducerea Spitalului Judetean Brasov nu a facut nicio declaratie oficiala referitoare la starea lui Huidu si la durata spitalizarii acestuia. Singurele declaratii ale medicilor legate de serban Huidu au fost facute duminica.

Serban Huidu a provocat, duminica, in jurul pranzului, la iesirea din localitatea brasoveana Timisul de Sus, un accident dupa ce a patruns cu masina pe contrasens, pe un carosabil umed, in conditiile in care ningea, lovind un autoturism Dacia Logan in care se aflau trei persoane.

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Oana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Mircea Badea despre accidentul lui Huidu: „Nu ma intereseaza nici daca sta zece ani la inchisoare”

Serban Huidu, urmarit de ghinioane. VEZI ce spun astrele despre accidentele sale!

In urma accidentului si-au pierdut viata si soferul Daciei – Stefan Lungu Balogh, de 65 de ani – si Magda Draghici, de 54 de ani, aflata in dreapta soferului. Cele doua persoane erau din municipiul Brasov. soferul Daciei a murit pe loc, iar femeia a murit la scurt timp.

De asemenea, un barbat de 57 de ani, Ion Garbis, din municipiul Brasov, care se afla tot in autoturismul Dacia Logan izbit de masina lui Huidu, pe contrasens, a fost grav ranit, fiind internat in coma indusa la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Brasov, dupa ce a suferit traumatisme toracice si craniene, avand si o hemoragie interna. Luni dimineata, barbatul a murit.

Serban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes si circula dinspre Capitala spre Brasov. El se afla in masina impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii in varsta de 2 si 4 ani si cu bona acestora. in urma accidentului, toti cinci au fost dusi la spital, duminica seara fiind externati copiii.

 

author avatar
Ciprian Purice
2.698 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger