AcasăNews Serban Huidu, schimonosit de suferinta accidentului ce a curmat trei vieti...

Serban Huidu, schimonosit de suferinta accidentului ce a curmat trei vieti VIDEO

Serban Huidu, la Parchet dupa accident

Serban Huidu s-a deplasat la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov pentru a fi audiat de procurori in cazul accidentului de la Timisul de Sus, fiind prima aparitie clara in public a Carcotasului „duminica neagra”.

Serban Huidu, la Parchet dupa accident

Inca din primele secunde de la iesirea din masina ce l-a adus la Parchet, pe fata lui Huidu se poate citi deprimarea profunda, suferinta si gandurile negre ce-i chinuie sufletul dupa cumplitul eveniment in urma caruia masina pe care o conducea a curmat trei vieti nevinovate.

Chipul vesel al Carcotasului de alta data, este acum schimonosit de durerea pacatului savarsit, in timp ce pasii ii devin nesiguri parca influentati de apasarea grea ce-i cade pe umeri a celor trei oameni pe care acum ii plang rudele si apropiatii.

Serban Huidu da astazi primele declaratii in fata procurorilor, dupa gravul accident petrecut duminica, 16 octombrie, in localitatea brasoveana Timisul de Sus.

Huidu a cerut documente medicale de la Viena

Huidu: “Am omorat trei oameni! Vreau sa platesc. Sa se faca dreptate!”

Serban Huidu isi ducea copiii la joaca in Brasov cand s-a produs accidentul!

Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput, marti, urmarirea penala fata de realizatorul TV Serban Huidu, pentru uciderea din culpa a trei persoane.

In dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal din cauza rupturilor de organe interne.

In urma accidentului provocat de Huidu si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si stefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov. Duminica, ei se indreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a astepta un client din strainatate.

Avocatul vedetelor: „Serban Huidu, distras de harmalaia copiilor”

Serban Huidu, ucidere din culpa. Prima ipoteza: masina a derapat!

Socrul lui Huidu: ”Serban Huidu a cedat psihic. S-a retras la tara!”

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Serban Huidu circula dinspre Capitala spre Brasov, iar la iesirea din localitatea Timisul de Sus, intr-o zona in care sunt curbe, viteza legala fiind de 30 de kilometri la ora, a intrat cu masina pe contrasens si a izbit autoturismul Dacia in care se aflau cele trei persoane. El se afla in masina impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii in varsta de 2 si 4 ani si cu bona acestora.

Potrivit reprezentantilor Parchetului Judecatoriei Brasov, pana in prezent in acest dosar au fost audiati sapte martori, care au avut declaratii contradictorii, unii sustinand ca masina de teren condusa de serban Huidu a intrat in depasire, iar altii ca a derapat si astfel a ajuns pe contrasens. De altfel, cele doua ipoteze – deraparea masinii in conditii de carosabil umed si efectuarea unei depasiri neregulamentare – sunt principalele ipoteze luate in calcul de anchetatori.

author avatar
Ciprian Purice
2.215 afisari

7 COMENTARII

  1. acest lucru i se poate intampla oricui…sper sa scape de inchisoare, doar din simplul motiv ca sunt multi hoti si criminali de care politia nici nu se atinge…cum pot scapa atatia romi(influenti) fara inchisoare pt omor deosebit de grav sau alte infractiuni…asa poate scapa si dragul de Huidu.
    Dupa atatea incercari si lovituri primite de la viata, Huidu este un om PUTERNIC

    • asa va este felul de gandire..asa o sa muriti..daca murea mata si taica-tu tot asa gandeai?dragul de EL…

  2. Condoleante familiilor indurerate! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care si-au pierdut vietile!
    Nu cred ca exista pedeapsa mai mare decat aceea de a trai o viata intreaga cu sufletul chinuit la gandul ca ai curmat viata unor oameni. Citesc si ascult peste tot cum ca Huidu nu ar avea remuscari. Numai el stie ce este in sufletul lui. Nu-i iau apararea, daca accidentul s-a produs exclusiv din vina lui, atunci este vinovat si va trebui sa raspunda pentru asta.
    La inceputul acestui an mi-am pierdut fratele intr-un accident aproape asemanator. Avea 44 ani, doi copii, o sotie. Nici eu si nici familia mea nu ne-am grabit sa tragem concluzii pripite, sa judecam sau sa condamnam. Stiu cum este sa pierzi pe cineva drag, stiu cata suferinta ramane in urma.
    Dumnezeu sa le dea putere familiilor celor disparuti. Iar lui Huidu….ce as putea sa spun….sa-si duca crucea cu demnitate, sa reuseasca cumva, in timp, sa-si gaseasca linistea sufleteasca. Nu a dorit si nimeni nu-si doreste sa treaca prin asa ceva. Chiar daca va fi condamnat cu executare, nimic nu poate readuce acele vieti si nimeni si nimic nu poate sterge din sufletul familiilor sau al lui Huidu, niciodata, ceea ce s-a intamplat. A fost un accident. Din inconstiienta, neatentie sau alte cauze, tot un accident ramane, pe care Huidu nu si l-a dorit. Parerea mea este ca daca era mai atent, mai prudent, ar fi reusit sa evite aceasta nenorocire. Numai el stie ce a fost acolo.
    Imi pare rau de victime si de familiile lor. Dar nici lui Huidu nu pot sa-i „dau in cap”. Este el batut de soarta si asa. Care sofer respecta totul in trafic????!!!!!Dar la a judeca suntem primii. Si avem impresia ca noua nu ni se poate intampla nimic niciodata. Poate asa a gandit si el……si uite unde s-a ajuns.

  3. si eu ma rog la Dumnezeu ca sa-i dea putere lui Serban ca sa treaca peste asta.
    Totusi, a fost un accident si nu o crima.nu este corect sa-l faca unii dintre noi criminal si multe altele.
    Sper sa-ti gasesti linistea sufleteasca!

  4. Jurnalistul prezinta faptele exact asa cum sunt, nu si sentimentele prin care trece subiectul sau. Articolul asta pare a fi un eseu de clasa a v-a, nicidecum un text jurnalistic.
    Domnule jurnalist, Huidu n-a facut niciun comentariu, n-a declarat nimic. De unde stii tu cele prezentate mai sus? Opiniile personale n-au ce cauta in textul dvs.

  5. imi pare enorm de rau de el de serban il admir enorm dar toti platim pt ceea ce facem si ce o sa duca el de acum in colo e greu este o povara grea pt el.eu mi am pierdut fratele de 36 de ani acum un an si oricine ar plati nu mi l aduce inapoi e groaznic ce se intampla la noi in aceasta tara pacatoasa

  6. Eu nu inteleg o chestie. Pentru simplul fapt ca Huidu este o persoana publica, nu e IN MOMENTUL ACTUAL in PUSCARIE?!?
    Legile nu se aplica decat pentru oamenii de rand?
    Iar voi, nu ganditi putin? Daca era o persoana de rand, deja era din momentul in care a ajuns politia la locul accidentului, in cel mult o ora era arestat. Dar nu domnule, vorbim de Serban Huidu pe care noi trebuie sa-l intelegem, trebuie sa intuim suferinta care o are si remuscarile de care nu va scapa toata viata. Okay! Sa zicem, dar legile de ce nu se aplica? El de ce nu e arestat sau in cazul VIP-urilor exista exceptii.
    Asa ceva e intolerabil!
    Dar, nu vor ramane lucrurile asa.
    Condoleante familiilor indurerate si Dumnezeu sa le odihneasca sifletele victimelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger