AcasăNewsSERBAN HUIDU, lovit de o noua DRAMA! MAMA lui a murit!

SERBAN HUIDU, lovit de o noua DRAMA! MAMA lui a murit!

Serban Huidu

Fostul realizator TV si fratele sau, Vlad, trec printr-o perioada cumplita. Cea care le-a dat viata a pierdut lupta cu o boala cumplita.

Serban Huidu infrunta, din nou, momente teribil de grele. Mama sa, Daniela Ghencea, a murit de cancer. Timp de cinci ani a incercat sa se vindece, iar la un moment dat, in decursul anului trecut, parea ca tratamentul administrat de medici da rezultate favorabile, potrivit cancan.ro. Din nefericire boala necrutatoare a revenit si i-a slabit puternic organismul, iar zilele trecute, mama lui Serban si a lui Vlad Huidu a murit. Despre drama care a lovit familia Huidu s-a aflat abia marti, pentru ca de tragedia care i-a indoliat pe cei doi frati au stiut doar rudele si apropiatii.

Nenorocirea care s-a abatut asupra lui Serban Huidu a avut loc la doar cateva zile dupa ce tatal sau, Florin Huidu, a ajuns la spital, cu rani pe fata si la mana, dupa ce a fost atacat pe terasa pe care o detine in Capitala. Agresorul a lovit-o si pe actuala sotie a fostului membru al PP-DD, Mirela, care a avut, de asemenea, nevoie de ingrijiri medicale.

1.823 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger