AcasăNewsSerban Huidu, la un an de la accident: "Sunt vinovat!"

Serban Huidu, la un an de la accident: „Sunt vinovat!”

(foto: audculori.com)

Fostul „carcotas” Serban Huidu spune ca se considera vinovat pentru accidentul de acum un an si vorbeste despre relatia sa cu familiile victimelor.

(foto: audculori.com)

Huidu declara ca este constient de vina pe care o poarta legat de accidentul soldat cu trei victime, produs in urma cu un an, langa Brasov. ”Motivarea sentintei a fost foarte clara, in sensul ca am un grad mic de culpa. Şi asta a dus la o concluzie foarte naspa!…Dar a fost un grad mic de culpa!… Eu nu spun ca sunt nevinovat, pentru ca nu sunt!…Nu sunt!…Sunt vinovat, pentru ca eram pe contrasens!…Din multe puncte de vedere!… Asa am si pledat. Numai ca de aici pana la a demoniza omul e o distanta foarte mare!”, a declarat Serban, pentru ziarul Ring.

 

Fostul realizator al emisiunii „Cronica Carcotasilor” a dezvaluit si in ce mod s-a implicat pentru a ajuta familiile victimelor, dar si cum a fost tratat de acestia.”Cu familia care acum face cel mai mult scandal eu m-am intalnit la o saptamana dupa (accident – n.r.). I-am ajutat cu multe, nu conteaza! Mai mult, le-am spus ca pana isi iau banii de pe daune, macar salariul omului sa-l dau. Si mi-au dat un cont, apoi l-au inchis. Si acum pun bani, luna de luna, in contul acela!”, spune Serban Huidu.

Intrebat ce va face dupa finalizarea procesului in care este inculpat, acesta a raspuns: „Nu am (nici un plan, n.r.). Imi fac in continuare meseria din spate, conduc radiourile, conduc Kiss TV ca director de programe ai produc emisia TV. Atat”.

author avatar
Alina Costache
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger