AcasăNewsSerban Huidu, la judecatorie in procesul pentru ucidere din culpa

Serban Huidu, la judecatorie in procesul pentru ucidere din culpa

Fostul realizator TV Serban Huidu s-a prezentat la Judecatoria Brasov la primul termen al procesului in care este acuzat de ucidere din culpa in urma accidentului rutier pe care l-a provocat.

Serban Huidu, fost realizator TV, a ajuns, joi, la Judecatoria Brasov, alaturi de avocatii sai, la primul termen al procesului in care este judecat de uciderea din culpa a trei persoane, in urma accidentului rutier pe care l-a provocat in luna octombrie 2001.

Familiile victimelor accidentului au cerut acordarea de daune morale si materiale in valoare de 800.000 de euro. Sotia si fiul lui Stefan Lungu Balogh s-au constituit parti civile diferite in acest proces, cerand fiecare, drept daune morale, cate 200.000 de euro. De asemenea, fiica altei victime a accidentului, Magda Draghici, a cerut ca Serban Huidu sa ii ofere daune in valoare de 400.000 de euro.

Fostul realizator TV a fost trimis in judecata in luna mai, pentru ucidere din culpa, in urma accidentului soldat cu trei morti produs in octombrie 2011.

Potrivit procurorilor, citati de RTV, la acea data, din cauza vitezei excesive, Serban Huidu a pierdut controlul volanului, intrand cu autoturismul pe contrasens, unde s-a izbit violent intr-un Logan care circula regulamentar, in urma accidentului decadand Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balogh, trei fiind colegi la o firma din Brasov.

author avatar
Ionut Zgimbau
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger