AcasăNewsUPDATE Accident Serban Huidu: "Nu stiu ce s-a intamplat. Imi pare rau!"...

UPDATE Accident Serban Huidu: „Nu stiu ce s-a intamplat. Imi pare rau!” VIDEO

UPDATE Conform martorilor de la fata locului, Serban Huidu a fost in stare de soc imediat dupa producerea teribilului accident. Carcotasul nu stia ce s-a intamplat si nici cum s-a produs coliziunea. Intrebat de oamenii legii sositi la locul faptei, Serban Huidu a raspuns mirat si sincer: „Imi pare rau! Nu-mi dau seama ce s-a intamplat si cum s-a intamplat!”. Toate amanuntele comportamentele ale vedetei PrimaTV indica faptul ca acesta se afla in stare de soc post-traumatic, dupa un accident atat de grav.

Un Jeep la volanul caruia s-a aflat realizatorul TV Serban Huidu a fost implicat, duminica la pranz, intr-un grav accident rutier, in urma caruia doi oameni au murit si alti 5 au fost raniti.

Serban Huidu, implicat intr-un accident rutier pe DN 1 (foto: showbiz.ro)

Serban Huidu si familia acestuia se aflau intr-un jeep care, la un moment dat, a ajuns pe contrasens si a lovit un Logan, in zona localitatii Timisul de Sus, Brasov, pe DN1, potrivit realitatea.net.

In Logan se aflau trei persoane. Soferul de 65 de ani si o femeie de 54 de ani, aflata in drepta, au murit. O a treia persoana a ajuns la spital.

Serban Huidu, sotia si copiii au ajuns la spital

Serban Huidu e constient, e la tomografie, sotia are un traumatism de glezna si o contuzie de torace”, potrivit reprezentantilor SMURD Brasov. Sotii Huidu au fost dusi la Spitalul Judetean din acest oras.

Cei doi copii ai lui Serban Huidu au fost trimisi la Spitalul de Pediatrie Brasov. Cei mici au contuzii minore si sunt speriati, au precizat medicii.

Politia confirma ca Huidu  a fost la volanul jeep-ului

Accidentul s-a produs datorita neadaptarii vitezei la carosabilul umed. In urma accidentului conducatorul auto si pasagerul din dreapta din Logan au murit, o a treia persoana din Logan a fost grav ranita. (…) Pot sa confirm ca masina era condusa de Serban Huidu. A spus ca ii pare rau si ca nu si-a dat seama ce s-a intamplat. A derapat si a patruns pe contrasens”, a declarat  Dan Ivascu, inspector principal Politia Brasov, conform RealitateaTV.

Victimele au fost transportate la spital de catre echipajele SMURD. Doua persoane au decedat. Cinci persoane au fost transportate la spital. Una  e in stare grava celelalte acuza politraumatisme”, a precizat Ciprian Streja, purtator de cuvant ISU Brasov.

5.304 afisari

25 COMENTARII

    • El are parte de ghinioane? Dar aia care au murit de ce au parte? :)) omoara 2 oameni si tie iti pare rau de el?

  1. De la Brasov si Sinaia data viitoare voi merge cu trenul caci este mai sigur si sunt trenuri moderne.

  2. Huidu trebuie sa plateasca ptr eroarea sa, practic nici nu are voie sa conduca dupa accidentul avut in trecut, daca era un altul in locul lui platea cu des si indesat, gainusa a vrut sa mai faca ceva bani pe HUIDU folosindu-l in emisiune, trebuia clasat

  3. O zi plina de ghinion pentru Huidu .In final aceasta este viata plina de surprize si neprevazut .

  4. Imi pare rau de ce s-a intamplat si Condoliante familiei indoliate.Totusi cred ca ei ,cei ce arata cu degetul pe altii ,ar trebui sa fie un exemplu demn de urmat pentru noi.Din pacate nu e asa .Sunt tare curios sa vad cum se termina ancheta politiei … parca si vad … huidu a derapat si a intrat pe contrasens sau a fost aruncat de o putere extrateresta si a ajuns pe contrasens sau a suferit un preinfarct si a intrat pe contrasens ca si parca imi vine scarba. Nimeni nu cred ca va spune ca huidu a fost vinovat si luat de nervi a gonit ca un nebun pe contrasens si i-a facut praf pe aia din logan pentru ca au avut proasta intentie sa plece de acasa si sa circule pe strazile din Romania cand circula anumite vedete de 2 lei. Daca il scot vinovat este un lucru bun , macar sa fie adevarul.Dar poate gresesc ,poate huidu nu a fost vinovat,poate acolo nu era curba periculoase,poate nu era linie continua.

  5. imi pare rau de cea ce s-a intamplat, Huidu e urmarit de ghinioane, se cam tin lant de el,ar trebui sa ia calea biserici.nici el nu a vrut numai el stie ce s-a produs in mintea lui in acel moment!imi pare rau Huidule!

  6. este un imbecil ca toti care fac o depasire pe linie continua.Unde te grabeai imbecilule ? pacat ca din cauza ta mor oameni nevinovati.

  7. Sunt si eu sofer si vad cum se circula pe soselele din Romania. NU A FOST UN ACCIDENT dragii mei!!! Accident e cand aluneci pe gheata in fata blocului. Dar in momentul in care, esti constient ca ai o masina puternica si rapida, si nu poti sa stai in coloana ca ceilalti soferi ca tu te grabesti si intri pe contrasens ca sa depasesti o coloana, fiind si linie continua, asta e CRIMA. Poti avea noroc o data sau de doua ori, dar a treia oara tot ti se infunda. Nu vreau sa supar pe nimeni. Asta a fost…nimic nu va mai fi ca inainte.

    • Conditii grele de drum..nu a apreciat distanta cum trebuie … cu toate ca nu trebuia sa depaseasca pe linie continua…. ACCIDENT!

  8. ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ – LA…CRIMA RUTIERA.
    PROIECTUL CORNELIEI GALAVAN INFIRMA IN CARJE UMILITA 14 ANI IN JUSTITIE !
    HUIDU ESTE EVIDENT VINOVAT DE UCIDEREA DIN CULPA A DOI OAMENI.
    EL VA FI CONDAMNAT INTR-O JUSTITIE PENIBILA SI INUMANA CE UMILESTE VICTIMELE SAU URMASII ACESTORA, LA…LIBERTATE.
    DAR DACA IN ACCIDENTUL CE PUTEA FI EVITAT DECEDAU COPII SI SOTIA ACESTUIA, SAU IN MASINA DISTRUSA TOTAL SE AFLA ‘ CETATEANUL GAINUSE’ ?
    IN ROMANIA ‘ CRIMA RUTIERA DIN CULPA NU ESTE CONDAMNATA.
    ‘ ASASINII SOSELELOR SUNT CONDAMNATI LA…LIBERTATE. DIN DATELE STATISTICE REIESE CA APROXIMATIV 1/3 DIN DOSARELE PENALE INSTRUMENTATE DE PROCURATURA AJUNG IN INSTANTA UNDE SUNT CONDAMNATI LA INCHISOARE IN PENITENCIAR DOAR…15%.
    IN ROMANIA NU EXISTA O JUSTITIE REALA IN SOLUTIONAREA ‘ CRIMELOR RUTIERE’ IN SPECIAL CAND VICTIMELE SUNT ‘ SIMPLI CETATENI ‘
    ATENTIE LA EXPERTIZELE JUDICIARE TENICE AUTO FALSE SI LA TRAFICUL DE INFLUIENTA.
    CARMEN PAUNESCU a curmat trei vieti, Col. (r) CRISTIAN BERNEVIG a curmat viata a cinci oameni, ANAMARIA STRAUS a omorat o studenta, si exemplele pot continua. Toti au fost condamnati la…libertate prin condamnari cu suspendare a curmat cinci vietiAm protestat infirma in carje infata CSM impotriva coruptiei, incompetentei si abuzurilor si hotararile contradictorii ale magistratilor in solutionarea unui accident de circulatie. Fotografia poate fi vazuta in articolul ” S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR DAR A FOST PROMOVAT SEF LA DNA ” (2011), fotografie facuta de autorul articolului.In urma memoriului si a audientei la Presedintele CSM, nu a fost tras la raspundere nici un magistrat dintre cei care mi-au distrus viata mai rau decat accidentul rutier.
    MAI BINE MUREAM IN ACCIDENTUL RUTIER DECAT SA AM INCREDERE IN MAGISTRATI.
    MAGISTRATII MI-AU DISTRUS VIATA MAI RAU DECAT ACCIDENTUL RUTIER IN URMA CARUIA AM RAMAS INFIRMA.
    MAGISTRATII DUMNEZEI IN ROBE ?
    INCREDIBIL ! RECORD PENIBIL INTR-O JUSTITIE PENIBILA CU MAGISTRATI PENIBILI !
    IN FATA CUI RASPUND MAGISTRATII INTR-O TARA IN CARE IMORALITATEA SI CORUPTIA ESTE PESTE TOT ?
    14 ANI DE JUSTITIE STUPIDA IN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER STUOID PE TRECEREA DE PIETONI TRANSFORMAT DE MAGISTRATI STUPCtiti articolul ‘ S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR, DAR A FOST PROMOVAT SEF LA DNA ‘ (2011) sau ‘ CORNELIA GALAVAN FEMEIA IN CARJE CARE A INVINS SISTEMUL ‘ (2010) si articolul ‘ VICTIMA UNUI ACCIDENT RUTIER ISI CAUTA DE 12 ANI DREPTATEA ‘ (2009). IZI INTRUN ACT DE JUSTITIE SI MAI STUPID !
    Mai bine muream in accidentul rutier decat sa am incredre in magistratii care m-au umilit si mi-au distrus viata mai rau decat accidentul rutier in urma caruia am ramas infirma.
    Nici un magistrat nu a fost tras la rasundere pe parcursul celor 14 ani de cosmar petrecuti in ‘malaxorul justitiei ‘.Am fost o naiva cand am avut incredere in magistrati si justitie. Mai bine muream in accidentul rutier in urma caruia am ramas infirma. Pe latura penala dar mai ales pe latura civila magistratii pri hotararile lor inechitabile, cotradictorii si tardive mi-au produs pagube materiale ce-mi afecteaza starea de sanatate punandu-mi in pericol chiar viata. Dupa 14 ani de cosmar si degradare morala provocate de magistrati ce m-au transformat intr-un emigrant in propria tara, urmeaza alte procese penale si civile in lupta cu ‘ statul ‘ pentru supravietuire. Astfel un accident stupid pe trecerea de pietoni a fost transformat de magistrati intr-un act de justitie si mai stupid, stabilin un recor penibil in materie.
    IMORALITATEA IN ROMANIA ESTE PESTE TOT DIN PACATE SI IN ” CASTA SUPERIOARA A MAGISTRATILOR ”
    ACCIDENTUL DE CIRCULATIE PENIBIL A FOST TRANSFORMAT DE MAGISTRATI PENIBILI INTR- UN ACT DE JUSTITIE SI MAI PENIBIL IN ‘ MALAXORUL JUSTITIEI ‘ TIMP DE 14 ANI !?
    MAGISTRATII DUMNEZEI IN ROBE ?
    OARE CATE CAZURI DE CORUPTIE IN RANDUL MAGISTRATILOR NU AU FOST DESCOERITE, SAU ” NU S-A VRUT SA FIE DESCOPERITE ” ?
    ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ este proiectul pe care l-am initiat inca din 2001 prin care comemoram victimele tragediilor rutiere asa cum am facut si anul trecut in Piata Universitatii din Bucuresti cum am facut si anul trecut cand am comemorat cele peste 62.000 persoane decedate in perioada 1990-2010 in marea lor majoritate nevinovati ca si cele persoane decedate in acest accident stupid care putea fi evitat daca era respectat Codul Rutier. Prima editie a proiectului ce a avut loc la sala Arcub din Bucuresti a avut ca motto :
    ” ASASINI AI SOSELELOR DORMITI LINISTIT. JUSTITIA VA VEGHEAZA SOMNUL ” . Din pacate acest enunt este valabil si in prezent in comparatie cu justitia in materie din tarile normale cu o justitie normala din UE.
    # cautati pe Google si Facebook – CORNELIA GALAVAN

  9. ASTIA MERITA INCHISOARE PE VIATZA ..K NU SUNT CONSTIENTI AVEA COPIII CU EL..SOTIA..DAR DC SOCRASU E SENATOR DE VALCEA SCAPA BASMA CURATA:))K ASA E JUSTITIA DE LA NOI;)

  10. Si eu sunt sofer si am condus si inca conduc prin toata Europa, dar din pacate un trafic si o conduita in trafic mai haotica decat in romania nu intalnesti nicaieri in Europa.
    Eu cred ca singura vina este a coducatorilor auto care se cred regii soselelor dar care nu isi dau seama la ce riscuri se expun ei, dar mai ales la ce riscur ii expun pe ceilalti participanti la trafic, nu gandesc la faptul ca isi pun in pericol atat viata lor cat si a altor persoane.
    Despre Huidu,…… imi pare rau si pentru familia lui, dar mault mai mult rau imi pare pentru familiile celor decedati, car nu au fost vinovati de nimik, pur si simplu nu au stiut ce i-a lovit.
    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
    dumnezeu sa-i ierte!
    Daca ar fi sa fac o propunere pentru cei ce „fac legile” indiferent de domeniul de aplicare , sa nu mai fie ata de ambigue si interpretabile , pur si simplu sa spuna clar ai gresit platesti.
    Nu concep ca cineva sa omoare o persoana sau mai multe , constient sau inconstient si apoi sa circule liber pe strazi ca si cum nu s-ar fi intamplat nimik!
    Uu mesaj pentru politia rutiera (aia de stau pe strada si te opresc ca asa vor muschii lor, ca nu le place fata noastra pe strada sau ca nu le place nr de imatriculare al masinii, ca nu e de romania, si asteapta SPAGA, MITA, POMANA,) face-ti-va treaba nu mai stai ca cersetorii la colt de strada. cam atat am avut de spus.
    SICERE CONDOLEANTE FAMILIILOR INDURERATE!

  11. bey zdremtelor,lasati-l pe huidu in pace k va ******* saraci draq,credeti k el a vrut asa a fost sa fie,nimeni nu stie ce s-a intamplat numai el si familia,ai draq repede voi q parerea…

  12. „a derapat si a intrat pe contra sens”

    la asta se ajunge daca ai CASH in Romania, pornind de la faptul ca a depasit mai multe masini pe linie continua, cum a facut si acum 2 ani, in aceasi zona.

    Nu vreti cumva sa dati vina pe medici acum, ca l-au lasat sa conduca dupa accidentul de la ski?

    Imi este rusine ca sunt roman,si sa ii fie rusine acestui specimen, pentru ca nu are bunul simt dupa ce a omorat 2 oameni prin aroganta si inconstienta lui, sa nu fie in stare sa suporte consecintele.

    Si rusine Politiei Romane, care, prin primele concluzii, stie foarte bine sa musamalizeze.

    In final, o sa fie vina celor din Logan care au murit, pentru ca circulau regulamentar, si nu s-au dat la o parte cand a venit SUV-ul pe contrasens.

    Acest specimen-critica pe toata lumea, rade si ia in batjocura pe multi oameni din aceasta tara, si parea foarte afectat de situatia actuala in tara-si pe de alta parte conduce SUV-uri de sute de mii de euro, cu „bona” si etc in viata reala.

    Josnic, sper din toata inima, si o sa ma rog la asta, sa plateasca exact cum ar plati oricare dintre noi daca ar face acest accident.

  13. cine zice de lume proasta. trezeste-te, tata. DACA CINEVA MOARE, ASTA INSEAMNA. CA A FOST UCIS. aia 3 oameni din logan au fost UCISI. n-au murit de batranete, dobitoc ce esti. TOTI GRESIM. DAR CAND GRESIM TREBUIE SA PLATIM. HUIDU A GRESIT. nu ma intereseaza viata lui, nu am nimic cu omul, dar sa nu aud de figuri cum ca nu e vinovat. ca am senzatia ca iti bati joc de cei ucisi in accident. normal, cel iresponsabil cu Mercedes ML nu a patit nimic, si nimeni din masina lui nu a patit nimic. Cei din logan toti au murit. De ce? dreptate era daca intra huidu in logan si crapau dracu’ toti din mercedes, mai putin HUIDU. sa isi vada copiii ucisi de propria-i prostie. Du-te de iti preda permisu’ la politie, ca esti pe dinafara.

  14. nici nu vreau sa stiu ce varsta ai… cati ai? 19? zi drept. ai de macar 1 an permisul?… auzi… ti se poate intampla si tie. NORMAL. o patesti daca te afli intr-un logan unde nu trebuie. ia sa fi fost TU in loganul ala, sa vedem… ii mai dadeai dreptate? imagineaza-ti ca iesi din localitate sa te duci la munte. si mergi regulamentar. si iese un dobitoc din coloana de pe contrasens, cand nu te astepti, nici nu apuci macar sa gandesti ce ai putea face si te trezesti la Sf. Petru, sau mai rau handicapat pe viata. Probabil ca tu te duci la cel din Mercedes ML si ii strangi mana cu proteza ta de mana. „Lasa, tata, ca toti patim asa…” unii dintre voi sunt mai prosti decat prevede legea. Fara suparare.

    • bai x…nu mai fi cocos k nici nu stii c vorbesti.dute-n …. mea la stana k acolo ti-e locul ghiogar de prima clasa.

  15. SUV sa derapeze si sa intre pe contra sens? adik mai bine spus Mercedes ultimul model sa derapeze, atunci probabil nemtii vor trb sa cheme toate SUV-urile la control ca au probleme cu „derapajul” al dracu si 4×4, nici macar nu era acoperit carosabilul….sincer o mizerie de justitie avem…sunt curios pana unde se va merge!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger