AcasăNewsSerban Huidu a plans: S-a intalnit cu sotia soferului Loganului lovit in...

Serban Huidu a plans: S-a intalnit cu sotia soferului Loganului lovit in accident!

Zi extrem de grea pentru Serban Huidu. Realizatorul TV a plans cand a intrat in casa soferului Loganului mort in accidentul de duminica, de pe DN1. „Carcotasul” s-a intalnit cu sotia barbatului la scurt timp dupa ce a iesit de la audierea de la Parchetul Brasov.

Coplesit de emotii, dar si de regrete, Huidu ar fi izbucnit in lacrimi in momentul in care a dat ochii cu vaduva lui Stefan Lungu, soferul autoturismului Logan, lovit de masina condusa de Huidu, in accidentul de duminica.

Cel care a facut dezvaluirile a fost chiar avocatul lui Serban, Ioan Minjina, potrivit realitatea.net. „Ne-am intors de la o discutie cu apartinatorii unei victime. Suntem in discutii sa rezolvam problemele cu toate si manifestam disponibilitate sa rezolvam problema din punct de vedere civil”, a declarat avocatul lui Serban Huidu. Pe tot parcursul zilei, alaturi de Serban a fost fratele sau, Vlad Huidu.

Duminica trecuta, Serban Huidu, aflat la volanul unui autoturism de teren, a fost implicat intr-un grav accident de circulatie pe DN1, la Timisul de Sus. Masina lui Huidu a ajuns pe contrasens, lovind un Logan, in care se aflau trei persoane. Femeia si cei doi barbati din autoturism au murit. Una dintre victime este Stefan Lungu Balog.

1.679 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger