AcasăNewsSerban Huidu a descoperit vinovatul in cazul decesului pilotului Adrian Iovan!

Serban Huidu a descoperit vinovatul in cazul decesului pilotului Adrian Iovan!

foto:stiri.com.ro

Accidentul aviatic de la Cluj si moartea celebrului pilot Adrian Iovan au reprezentat, in ultimele ore, subiecte de discutii aprinse.

foto:stiri.com.ro

Unul dintre cei care si-au dat cu parerea pe seama acestui subiect este Serban Huidu, om de radio si televiziune. Acesta sustine ca vinovatul in cazul decesului pilotului Adrian Iovan este nimeni altul decat statul roman.

„S-a scris ca dupa recalcularea pensiei “chiaburul” Iovan, care avea 15.000 de lei pensie, a ajuns cu ea la 1.900 de lei. Pentru un om care a contribuit toata viata activa cu leafa sa de pilot la bugetul de stat, suma pare o gluma! Si uite asa, pentru baiatul lui, Adrian Iovan s-a vazut nevoit sa munceasca si la pensie, fapt ce i-a fost fatal! Vedeti cum se leaga lucrurile? Vedeti cine e vinovat de moartea lui? Statul care, prin sistemul de pensii, a “recalculat” un venit, pentru care pilotul Adrian Iovan a contribuit cu impozitul pe salariul sau, reducandu-l de aproape 10 ori” a fost mesajul tulburator postat de Serban Huidu pe blogul sau personal.

Serban Huidu a fost condamnat la patru ani de inchisoare, cu suspendare, pentru ca a provocat un accident de circulatie in urma caruia trei oameni au murit

Huidu se plange ca vremurile pe care le traim il fac sa se gandeasca la copilarie, cand era la moda refrenul „sa se dea cate o paine ca sa ajunga la toti”, si se teme ca politicienii vor miza, in continuare, pe „masuri populiste gen “egali si saraci” in loc sa incercam sa ajungem “egali dar bogati”.

author avatar
Cristi Ionita
837 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger