AcasăNewsSerban Huidu a ajuns la Spitalul Universitar. Ce spun medicii despre starea...

Serban Huidu a ajuns la Spitalul Universitar. Ce spun medicii despre starea lui si a familiei!

Serban Huidu (foto: 1235.ro)

Serban Huidu a ajuns la Spitalul Universitar din Capitala in urma cu scurt timp. Medicii de aici au anuntat ca el si sotia sa, Cristina, vor parasi spitalul chiar in cursul acestei seri. Bona copiilor lor va mai ramane, cel mai probabil, internata.

Serban Huidu a ajuns la Spitalul Universitar (foto: 1235.ro)

„Cei trei pacienti sunt prezenti in Spitalul Universitar de aproximativ trei sferturi de ora, s-au si facut investigatii clinice”, a declarat Catalin Carstoiu, director al Spitalului Universitar.

„Starea lor (a sotilor Huidu-n.r) e stabila, sunt diverse leziuni care se vor trata in regim ambulatoriu. Probabil, in cursul acestei seri, vor fi externati. Nu va voi da diagnostice. Familia Huidu va pleca din spital. Probabil bona va ramane”, a precizat medicul Catalin Carstoiu.

Specialistul a declarat ca sotia lui Huidu nu va fi operata la picior, asa cum s-a zvonit. „Nu se impune o interventie chirugicala ortopedica in cazul sotiei lui Huidu„, a clarificat Carstoiu.

Catalin Carstoiu a adaugat ca familia Huidu a cerut transferul la Spitalul Universitar pentru ca acestia locuiesc pe raza unitatii medicale amintite. „Orice pacient in Romania are drept sa fie trata unde solicita”, a adaugat medicul citat.

Serban Huidu a fost implicat, duminica, intr-un grav accident de circulatie, in urma caruia au murit trei oameni, aflati intro masina cu care s-a lovit autoturismul condus de vedeta Prima TV. In masina lui Huidu se mai aflau sotia acestuia, copiii, dar si bona celor mici. Cristina Huidu si bona baietilor  au suferit rani la picioare.

1235.ro
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger