AcasăNewsSerban Huidu, 11 sanctiuni in cazierul rutier. Cea mai recenta, in august,...

Serban Huidu, 11 sanctiuni in cazierul rutier. Cea mai recenta, in august, pentru depasirea vitezei legale!

(foto: audculori.com)

Realizatorul TV Serban Huidu a adunat, in ultimii ani, nu mai putin de 11 sanctiuni rutiere. Cea mai recenta amenda incasata de „Carcotas” dateaza din august, cand Huidu a depasit viteza legala cu 50 de kilometri.

foto: audculori.com

Cazierul rutier al lui Serban Huidu include 11 sanctiuni, a declarat luni, seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita, conform realitatea.net. Pe langa amenda primita in august, careia i s-au adaugat si 6 puncte de penalizare – pentru ca Huidu a depasit cu 50 de kilometri viteza legala – vedeta Prima TV a mai avut carnetul suspendat de doua ori.

In urma cu doi ani, Serban Huidu a ramas fara permisul de conducere pentru 30 de zile, dupa ce a facut o depasire neregulamentara pe DN1, foarte aproape de zona in care a avut loc coliziunea de duminica.

In urma accidentului produs ieri la Timisul de Sus, Brasov, trei persoane si-au pierdut viata. Masina condusa de Serban Huidu a intrat pe contrasens, lovind un Logan, in care se aflau cele trei persoane.

427 afisari

1 COMENTARIU

  1. cred si sunt sigur ca a fost o gresala, dar au murit 2 oameni aceasta e o gresala grava, regretele sunt tardive ! de aceea trebuie sa incetam sa mai visam ca suntem piloti de formula 1 pe strazile si autostrazile lumi . STEFANE, INCEARCA SA TE IMPACI CU GINDUL , GRESELILE COSTA , INCLINA CAPUL SI GINDESTE CITA DURERE AI PRICINUIT FAMILIILOR CELO DISPARUTI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger