AcasăNewsSentinta in cazul lui Dinu Patriciu, amanata

Sentinta in cazul lui Dinu Patriciu, amanata

Dinu Patriciu

Tribunalul Bucuresti a decis ca sentinta in dosarul Rompetrol, in care este cercetat Dinu Patriciu, sa fie data pe 28 august. Sentinta trebuia data initial pe 2 august insa a fost amanata pena pe 29 august.

Dinu Patriciu

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, ca sentinta in cazul omului de afaceri Dinu Patriciu, cercetat in cazul Rompetrol sa fie amanata pana in data de 28 august. aceasta este cea de-a doua amanare a deciziei care, initial, trebuia data pe 2 august.

Judecarea dosarului Rompetrol, in care sunt cercetati Dinu Patriciu, Sorin Rosca Stanescu, Sorin Pantis si Gabriela Anghelache, s-a incheiat pe 18 iulie, sentinta urmand a fi data pe 2 august. La data stabilita insa magistratii au decis ca decizia sa fie amanata pana pe 20 august, informeaza realitatea.net.

Dinu Patriciu a fost trimis in judecata in septembrie 2006, cand a fost acuzat de delapidare, spalare de bani, asociere pentru savarsirea de infractiuni si manipulare a pietei.

La ultima reprezentare, care a avut loc pe 2 august, magistratii au cerut pedeapsa maxima in cazul omului de afaceri, respectiv 20 de ani de inchisoare, aratand ca Dinu Patriciu a savarsit sapte infractiuni economice.

Totodata, procurorii au cerut si sa se puna sechestru asupra a noua milioane de euro din averea acestuia si a altui inculpat in dosarul Rompetrol, astfel incat sa se recupereze o pare din prejudiciul de 85.000.000 de euro pe care anchetatorii au stabilit ca omul de afaceri, alaturi de alte 11 persoane, l-a produs statului.

author avatar
Ionut Zgimbau
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger