AcasăNewsSenatorul Tanczos Barna, pus sub urmarire penala de DNA

Senatorul Tanczos Barna, pus sub urmarire penala de DNA

Senatorul Tanczos Barna, fost sef al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata si fost presedinte al Agentiei Domeniilor Statului, a fost pus sub urmarire penala de Directia Nationala Anticoruptie.

Tanczos Barna este acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum abuz in serviciu si fals intelectual, ambele in forma continuata.

Tanczos Barna este acuzat ca, in 2006, a propus pentru retrocedare o suprafata de 45,77 hectare de teren, fara a solicita avizul sau opinia mai multor institutii precum Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale sau Academia de Stiinta Agricole si Silvice.

La sfarsitul lui 2006, Tanczos Barna a predat catre Subcomisia de Fond Funciar a Sectorului 1 o suprafata de 2,8 hectare de teren sustinand ca acest teren se gaseste in domeniul privat al statului, desi terenul se afla in domeniul public.

In urma demersurilor facute de Tanczos Barna s-a emis un titlu de proprietate pe numele unei persoane care nu a putut face dovada vechiului amplasament pe suprafetele de teren exploatate de Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Pomicultura Baneasa.

author avatar
Cristi Ionita
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger