AcasăNewsSenatorul PDL Petru Filip isi contrazice seful de partid si de Guvern

Senatorul PDL Petru Filip isi contrazice seful de partid si de Guvern

Senatorul Petru Filip

Viziunea administrativ-teritoriala sustinuta de presedinte si de Guvern nu este nici macar pe placul parlamentarilor pedelisti.

Senatorul PDL Petru Filip spunea pe sleau ca nu este de acord cu reforma administrativa

“Regiunea este o structura administrativa necesara intre planul national, care este mult prea mare, si judet, care este relativ mic”, a decretat recent senatorul PDL Petru Filip. Altfel spus, parlamentarul democrat (cunoscut in partid ca un apropiat al lui Vasile Blaga) propune ca regiunile sa reprezinte un plan intermediar intre guvernul central si administratiile judetene. Iar judetele sunt intangibile in opinia lui Filip, ele reprezentand “structura administrativa traditional romaneasca”.

Senatorul democrat il contrazice astfel si pe Emil Boc, care afirma ca adaugarea regiunilor peste judetele existente ar duce la cresterea birocratiei. Birocratia si numarul de angajati nu vor creste daca “responsabilitatile si obligatiile vor fi foarte bine impartite si definite”, isi contrazice Filip seful de partid si Guvern, demonstrand ca parlamentarii PDL n-au de gand sa se bata pentru reforma administrativa, ci mai curand sa-i cante prohodul.

author avatar
Simona Badulescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger