AcasăNewsSenatorul Marius Isaila, eliberat pe cautiune si cercetat sub control judiciar!

Senatorul Marius Isaila, eliberat pe cautiune si cercetat sub control judiciar!

Senatorul Marius Isaila va fi eliberat pe cautiune, suma platita de acesta fiind de 500.000 de lei. Senatorul va fi cercetat sub control judiciar, arata DNA intr-un comunicat.

Procurorii DNA il ancheteaza pentru doua infractiuni de trafic de influenta, ambele in forma continuata (2 acte materiale) si o infractiune de instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Cat se afla sub control judiciar, senatorul va trebui sa se prezinte la organul de urmarire penala ori de cate ori este chemat, sa informeze de indata organul judiciar cu privire la schimbarea locuintei,  sa se prezinte la organul de politie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat. De asemenea, acesta are interdictie de a parasi tara, avand nevoie de incuviintarea prealabila a procurorului in cazul in care vrea sa plece din Romania. Isaila nu are voie sa se apropie de ceilalti participanti la comiterea infractiunii si martori si sa comunice cu acestia, direct sau indirect, pe nicio cale, si ii este interzis sa detina, sa foloseasca si sa poarte arme.

“Inculpatul va depune o cautiune in valoare de 500.000 lei, care va fi consemnata pe numele inculpatului la dispozitia Directiei Nationale Anticoruptie, sau prin constituirea unei garantii reale, mobiliare ori imobiliare, in limita aceleiasi sumei de 500.000 lei, in favoarea Directiei Nationale Anticoruptie”, precizeaza procurorii.

author avatar
Alina Costache
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger