AcasăNewsSenatorii sarbatoresc si Halloween-ul

Senatorii sarbatoresc si Halloween-ul

Restaurantul senatorilor a fost decorat special pentru sarbatoarea tuturor sfintilor

Mari amatori de sarbatori, parlamentarii adopta fara rezerve orice este de import in domeniu. Asa a ajuns si Halloween-ul celtic sa “bantuie” fosta Casa a Poporului.

Restaurantul senatorilor a fost decorat special pentru sarbatoarea tuturor sfintilor

Pana sa-si voteze o zi libera si de Halloween (sarbatoarea tuturor sfintilor pentru catolici si protestanti), alesii nostri au fost intampinati, ieri, de o multime de dovleci sculptati la restaurantul Senatului, “Rustic”. Initiativa a apartinut responsabililor restaurantului care au decorat sala de mese in stilul apecific Halloween si au pus la bataie un meniu special: supa de dovleci (servita dintr-un imens dovleac scobit) si dovleac la cuptor. Chiar daca nu multi alesi au dat navala, cei care au cedat ispitei n-au regretat alegerea, afirmand ca supa a fost de-a dreptul delicioasa.

Cum traditia impune costumarea in vrajitori, stafii, mumii, spirite rele, draci etc cu adevarat frumos ar fi fost sa-i vedem pe deputati si senatori transformati in personaje malefice. Mai ales ca nici nu ar fi fost necesar sa se costumeze prea mult …

author avatar
Simona Badulescu
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger