AcasăNewsSenatorii PSD i-au dat lui Geoana cu pontajul in cap

Senatorii PSD i-au dat lui Geoana cu pontajul in cap

Mircea Geoana insista sa se puna rau cu pesedistii

Mircea Geoana nu se dezice, ramanand campionul gafelor politice. Pe langa atacurile lansate la adresa conducerii partidului, pesedistul  i-a calcat pe bombeu si pe colegii din Senat.

Mircea Geoana insista sa se puna rau cu pesedistii

Dupa ce a asistat pasiv la debandada din Senat, unde de cateva saptamani nu exista cvorum de sedinta, Mircea Geoana si-a amintit ca este presedintele acestei Camere, prin urmare trebuie sa faca ceva. Ce exact, nu prea stia, dar noroc cu colegul Titus Corlatean, care a propus sanctionarea drastica a chiulangiilor. Potrivit unor surse din grupul PSD din Senat, Geoana a prins din zbor ideea, ba chiar a mai plusat, aratandu-se dispus sa umble din greu la banii colegilor. Demersul i-a iritat la culme pe senatorii PSD, care s-au grabit sa-i dea lui Mircea Geoana cu listele de prezenta peste nas.

„ Asta este culmea tupeului. S-a gasit Geoana sa ne bata obrazul ca absentam de la sedintele din plen, in conditiile in care el vine cand isi aduce aminte”, ne-a declarat un senator social-democrat, precizand ca asteapta ca presedintele Senatului sa dea un exemplu bun si sa-si aplice singur prima penalizare.

author avatar
Adelina Ionicel
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger