AcasăNewsSenatorii ne costa 21 milioane de euro pe an

Senatorii ne costa 21 milioane de euro pe an

Pentru fiecare dintre cei 137 de senatori, statul a cheltuit, in 2010, o suma egala cu 1000 de salarii minime brute.

Obrazul subtire al senatorilor cu cheltuiala se tine

Cu tot cu indemnizatii, salarii, sume forfetare, intretinere etc., Senatul a consumat, anul trecut, putin peste 21 de milioane de euro. Doar un euro de caciula de roman, ar putea spune optimistii. Mult prea mult insa daca ne gandim la interminabilul circ politic parlamentar si redusa eficienta a Parlamentului, ar putea contraataca pesimistii. Asa cum se intampla in toate institutiile statului roman, partea leului s-a dus pe cheltuielile de personal.

Concret, peste 70% din cele 21 de milioane de euro au reprezentat indemnizatiile pentru senatori, deplasarile alesilor in strainatate, salariile angajatilor, primele de vacanta, premiile si sporurile. Restul, 28% mai exact, s-a dus pe intretinerea Senatului, respectiv incalzire, lumina, apa si curatenie. Ultimii 2% nu se stie exact cum au fost cheltuiti, dar senatorii le-au gasit si lor o utilitate practica, fara nicio indoiala.

 

author avatar
Simona Badulescu
136 afisari

2 COMENTARII

  1. GASCA DE JAVRE NENOROCITE,NE SFIDEAZA 4 ANI SI NE PUPA-N CUR O LUNA PENTRU VOTURI.ROMANI NU-I MAI VOTATI,STATI MAI BINE ACASA IN ZIUA VOTULUI,CU SIGURANTA O SA GASITI CEVA MAI BUN DE FACUT PRIN CASA,DECAT SA VA INGHESUITI SI SA VA FACETI SANGE RAU PENTRU O SLEAHTA DE NESIMTITI SI INFRACTORI,INDIFERENT DE PARTID.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger