AcasăNewsSenator USR: S-a trișat mandatul lui Victor Ciorbea

Senator USR: S-a trișat mandatul lui Victor Ciorbea

Senatorul USR, Mihai Goțiu, a acuzat marți coaliția de guvernare că a încercat să extindă “în mod abuziv și neconstituțional” mandatul de Avocat al Poporului al lui Victor Ciorbea.

Victor Ciorbea Sursa foto Twitter

“O nouă şmecherie cu Avocatul Poporului. (…) Vreau să le reamintesc celor care au reîncercat această nouă șmecherie, domului Tăriceanu, domnului Ciolacu și a colegilor lor care au votat, că în ultimii doi ani petiția Declic pentru încetarea mandatului domnului Ciorbea a strâns peste 160.000 de semnături. În aceste condiții, acum când mandatul i-a expirat, să îi mai prelungești în mod abuziv și neconstituțional acest mandat cu câteva luni pentru alte mizerii pe care, probabil, cei de la PSD și ALDE vor să le pregătească peste vară este total neconstituțional”, a susținut Mihai Goţiu.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat, marți, la finalul ședinței Biroului Permanent, că au fost demarate procedurile pentru numirea unui nou Avocat al Poporului, grupurile parlamentare fiind mandatate până pe 25 iunie să vină cu propuneri.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
235 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mentinerea acestui impotent ca si avocat al poporului este o bataie de joc ,Ciorbea a jucat strimb de cand il stiu :ca sindicalist-un nimeni ,ca prim-ministru o catastrofa,si in ultimul timp ca coada de topor PSD-ista !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger