AcasăNewsSenator UDMR: Credem ca nu se impune demararea procedurii de suspendare a...

Senator UDMR: Credem ca nu se impune demararea procedurii de suspendare a presedintelui

In conditiile in care deunazi liderul Partidului Social Democrat transmitea ca in prima zi a saptamanii viitoare, la nivelul Coalitiei PSD-ALDE se va lua o decizie in privinta eventualitatii suspendarii presedintelui Iohannis, pe fondul intarzierii unui anunt pe fondul motivarii hotararii Curtii Consitutionale pe cererea privind revocarea sefei DNA, s-a aflat si cum se vede aceasta varianta in randul UDMR-ului.

Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR, da de inteles ca formatiunea sa nu sustine eventualitatea suspendarii primului om in stat. „Noi credem ca nu se impune demararea procedurii de suspendare a presedintelui Romaniei. Nu vedem astazi acel motiv serios de incalcare grava a Constitutiei prevazut ca si criteriu pentru aceasta procedura in Constitutia Romaniei”, a precizat Cseke Attila, la RFI Romania.

Chiar si asa, parlamentarul subliniaza ca „este evident ca deciziile CCR sunt obligatorii pentru toti si produc efecte fata de toti” si ca presedintele Iohannis „va trebui sa ia o decizie”.

217 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger