AcasăNewsSenatoarea Șoșoacă a ajuns la Parchet: „Mi-a fost mie vreodată teamă de...

Senatoarea Șoșoacă a ajuns la Parchet: „Mi-a fost mie vreodată teamă de ceva?” – VIDEO

Senatoarea Șoșoacă a ajuns la Parchet: „Mi-a fost mie vreodată teamă de ceva?” - VIDEOSenatoarea Șoșoacă a ajuns la Parchet: „Mi-a fost mie vreodată teamă de ceva?” - VIDEO (foto: captură video)

Senatoarea independentă a ajuns, luni, la Parchetul General, în legătură cu scandalul iscat, în urmă cu aproximativ două luni, cu jurnaliștii italieni.

„Este dosarul în care eu am făcut plângeri penale. (…) Dacă este dosarul în care eu am făcut plângeri penale, mi-a fost mie vreodată teamă de ceva?”, a susținut Șoșoacă, până să dea ochii cu procurorii.


Senatoarea nu a stat foarte mult la Parchet, anunțând că va reveni marți dimineață, la ora 10. Dar a ținut să facă unele lămuriri în fața presei – susținând inclusiv că nu a mai fost citată de procuror până la acest moment.

Domnul procuror niciodată nu mai m-a citat până acum. Nu a fost în niciun concediu, cum s-a mai zvonit pe la nu știu ce televiziuni că m-a citat (…). Eu nu am refuzat niciodată venirea. Când am fost citată am venit”, a declarat Diana Șoșoacă, la ieșirea din sediul Parchetului.

Șoșoacă: „E vorba de infracțiuni împotriva unui demnitar al statului român”

Întrebată cine a mai fost audiat în acest dosar, senatoarea nu a dat detalii, motivând că e o anchetă a Parchetului. „E vorba de infracțiuni împotriva unui demnitar al statului român, iar ancheta se va desfășura așa cum spune Codul de procedură penală, nu cum doresc jurnaliștii, cu tot respectul”, a mai susținut Diana Șoșoacă.

În urma acestui scandal cu echipa de jurnaliști italieni – despre care s-a aflat că ar fi venit să îi ia un interviu senatoarei, la cabinetul de avocatură al acesteia – soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, a fost plasat sub control judiciar, în decembrie anul trecut, fiind acuzat de ultraj.

author avatar
Andrei Coman
592 afisari

8 COMENTARII

  1. Șobololanschi, dacă nu era asta, poate nici nu ai mai fi trăit. Poate ai fi făcut vreun AVC după cea de-a treia doză. Că acolo se ajungea dacă nu făcea „circ” femeia aceasta! Aia voiau plusereii leghebistoizi și holera galbenă!!!!!

    Deci ăsta nu e „circ”, este un linșaj al guvernării asupra unei femei care a luptat împotriva dictaturii medicale.

    CUGETĂ!!! Dacă ai cu ce, bine-nțeles.

  2. Are ea gura spurcată dar trebue admirată. A luptat cât alții o sută de alți politicieni la un loc! Cât tot A.U.R.-ul la un loc.

  3. Chiar dacă nu le place unor „telectuali” a fost nevoie de persoane cu atitudine precum Radu Moraru Diana Sosoaca, Dan Puric, Răzvan Savaliuc și alții pentru a informa romanii în contrapondere cu toți Arahatii și gheorghitele provacciniste. Ar fi fost și mai bine dacă trăia Vadim. Ala ar fi fost taticutul provaccinistilor. Eliminarea lui a fost un plan cu bătaie lunga. Păcat, mor oamenii de valoare și proliferează javrele. Ce viitor are tara asta?

  4. Are dreptate lătura! Politiștii trebuiesc judecati pentru că, în loc să incătușeze balabusta și soțul infractor, au reținut pe cei agresați!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger