AcasăNewsSenatoarea Diana Șoșoacă, lăsată fără permis. Motivul? Viteza! - VIDEO

Senatoarea Diana Șoșoacă, lăsată fără permis. Motivul? Viteza! – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere.

Totul după ce ar fi fost prinsă de un echipaj de la Rutieră în timp ce conducea cu o viteză de 110 km/h, într-o zonă unde limita era de 40 km/h.

Senatoarea Șoșoacă a postat pe contul său de Facebook un clip în care se poate observa cum coboară din mașină și se îndreaptă către autospeciala în care polițiștii scriau amenda. Senatoarea a cerut la un moment dat să vadă filmarea pe baza căreia a fost oprită.

Ea acuză faptul că i-au luat permisul pe 90 de zile „cât e campania electorală”.

Unul dintre cei doi polițiști – aflat pe scaunul din dreapta al autospecialei de poliție – i-a răspuns calm la întrebări, prin geamul întredeschis al mașinii. Iar la un moment dat a rugat-o să se întoarcă la autoturism. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, omul legii a închis geamul de la portiera mașinii de poliție.

Ce a anunțat poliția

Poliția a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că, duminică, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h. Oamenii legii au anunțat și ce măsuri s-au luat în acest caz.

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, se precizează în comunicatul Poliţiei.

author avatar
Andrei Coman
542 afisari

8 COMENTARII

  1. Procedeaza la fel ca dom’ Horodniceanu.Exact la fel.
    Numai inlocuiti denumirea de „procuror sef DIICOT” ,cu „senator”.

  2. Iar v-a jucat ! Viteza? Hahaa! E iar peste tot. Avea de spus despre Rosia Montana ! Firma care a reprezentat statul ( a se vedea grade de rudenie de acolo si de ce a fost aacea firma, care au fost criteriile de alegere…). Apoi treaba de la bursa cu actiunile- o afacere mai buna decat despagubirea …Sunt niste baieti destepti ( nu ai nostri) care stiu sa (ne)joace!
    Nimic nu e ce pare!

  3. Pe Ilie Morega il lasa politia la volan .Ca a fost boier.
    Pe altii ii aresteaza. Poate face si un accident, sa vedem cum cad capete.

  4. Sosoaca va da în judecata primăria Buftea ca a amplasat ilegal limitat de viteza de 40 km/h acolo. Și va câștiga.
    Primarul criminal de la Buftea (a omorât în 2008 un om pe trecerea de pietoni dar a fost făcut scapat) a plasat special trecerea respectiva acolo și a refuzat sa construiască o pasarela. De aia stau acolo polițiștii la panda ascunși în spatele unui gard.

  5. Lasa bai, ca suna la Ambasada Rusiei, si isi primeste permisul inapoi. Mica Balena te terfeleste verbal, una doua, e golanca ce mai

  6. Diana Iovanovici-Șoșoacă, lider al Partidului S.O.S., fiind și avocat trebuie să știe că „nimeni nu este mai presus de lege”, scrie în constituție și unde este lege nu-i tocmeală. Pe lângă faptul că este avocată, deci se presupune că cunoaște, la virgulă, legea mai este și demnitar ales al românilor, deci cu rol nu numai de a face legi ci și de ale aplica, exemplar, în orice situație s-ar afla. Nicăieri, în nicio lege, nu scrie că un senator al României are dreptul să încalce, după bunul plac, orice lege, cât de neînsemnată pare ea. Este lege, deci trebuie aplicată, respectată. Așa iți creezi respectul alegătorilor, nu țipând, făcând caz de cine ești tu. Dacă mai aveam ceva îndoieli privind această persoană, acest episod ne arată cât preț pune individa pe legi, reguli, democrație, respectul fată de semeni, și deci cei care mai cred în personaj, să caște bine ochii, să nu repetăm greșelile făcute cu un Băsescu, Iohannis, și alții mai mărunți. Întâmplarea a evidențiat, puternic , de data aceasta caracterul dictatorial , voluntarist, egoist al guralivei, deci un pericol imens pentru viața politică a românilor și României. Nu este decât un al personaj care se înfoaie, precum un curcan/ curconeasă, în pene, folosind fraze frumoase dar pompoase, rostite de un personaj găunos.

  7. Respect pentru Diana Sosoaca dar trebuie sa respecte legend si ea ,legend este pentru toata lumea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger