AcasăNewsȘemineul personalizat – parte din povestea casei tale!

Șemineul personalizat – parte din povestea casei tale!

Dacă ai decis că e momentul unei schimbări în casa ta, acest articol vine cu o propunere interesantă. Montarea unui șemineu în livingul tău! Cu siguranță fiecare dintre noi își doreste să-și amenajeze casa într-un fel unic, care să ne exprime personalitatea, preferințele cromatice, stilul propriu și pasiunile. E firesc să vrei să ieși din tipare chiar și în acest domeniu. De aceea există pe piața din România specialiști care îți personalizează șemineul exact așa cum dorești, tocmai pentru a te reprezenta și a face parte din povestea casei tale.

An de an apar noi tendințe în fiecare domeniu, dar asta nu înseamnă că trebuie să le ai pe toate sau că trebuie să schimbi și șemineul. Un specialist în amenajări interioare va alege întotdeauna finisaje, mobilier și accesorii care să reziste în timp, nu doar calitativ, ci și din perspectiva designului. Alege lucruri care știi că ți-au plăcut dintotdeauna, în nuanțe care te fac să vibrezi și care nu te vor obosi sau plictisi peste un an sau chiar mai devreme.

Un semineu contribuie din plin la atmosfera familiară de acasă și asigură o căldură plăcută și un confort sporit. Fie că este o necesitate, un element de încălzire a spațiului, fie că este o tendință a momentului, de recuperare a valorilor autentice si astfel un obiect decorativ – arhitectural, semineele au tot mai multi pretendenți. Aceștia optează pentru includerea unui șemineu fie încă din faza de proiectare a propriei case – caz în care șemineul poate beneficia de tratări deosebite în corelare cu spațiile pe care le delimitează sau chiar le unifică prin simpla-i prezență. Fie ulterior construcției locuinței, uneori aceasta fiind chiar și cazul apartamentelor de bloc – caz în care, în funcție de buget, șemineul va dicta amenajarea spațiilor înconjurătoare sau se va supune, prin alegerea făcută întregului existent.

Dacă până odinioară un șemineu se preta la o casă mare, acum modelele și tehnica pot aduce un șemineu chiar și într-un apartament de bloc. Și asta pentru că soluțiile și modelele sunt variate. De exemplu, la Sibiu, locul unde se produc cele mai performante și de calitate șeminee din țară, orice client își poate personaliza șemineul. Sau are de ales dintr-o gamă variată de 9000 de produse diferite disponibie.

Dacă deja ai găsit șemineul tău printre miile de variante din catalogul Șeminee Sibiu, parte a grupului PEFOC.ro, poți să ceri a se adăuga acel lucru particular în realizarea șemineului. Îți place forma, dar vrei materiale diferite? Vrei ca blatul de lemn să aibă aceeași culoare ca și mobila din living? Vrei să gătești, dar baza focarului este prea jos? Sau chiar îți place așa cum este, dar vrei să alegi un alt tip de focar? La Șeminee Sibiu găsești de fiecare data soluția.

Te-ai hotărât că vrei un șemineu personalizat? Profită de oferta Șeminee Sibiu, unde toată tehnica modernă în construcția de seminee este actualizată de fiecare dată când apare ceva nou pe piață. Atmosfera din casa ta va fi mult mai confortabilă, plăcută şi romantică. Bucură-te de o investiţie pentru întreaga viaţă şi toată familia va simţi confortul şi avantajele căldurii naturale oferite de modelele de șeminee centrală, de calitatea unor șeminee pe lemne, sticla termorezistenta, coșuri de fum, bioșeminee sau semineu pe gaz, profesional montate, oferite de Şeminee Sibiu! Șeminee Sibiu – locul unde calitatea și profesionalismul fac diferența!

author avatar
National
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger