AcasăNewsSelfie. Ciolos, in week-end pe carari de munte cu sotia

Selfie. Ciolos, in week-end pe carari de munte cu sotia

Sotii Ciolos, turisti in Bucegi

Pana sa apuce sa se hotarasca, impreuna cu liderul USR-ului, care la ce functie aspira, in contextul prezidentialelor din toamna, fostul premier Ciolos a lasat politica deoparte si a plecat din Capitala, pe final de saptamana, pentru o gura de aer proaspat de munte.

Sotii Ciolos, turisti, sambata, in Bucegi

Dacian Ciolos a ales Muntii Bucegi pentru excursia de week-end. Nu a mers singur, ci insotit de partenera de viata, Valerie. Liderul PLUS a ales sa si posteze un selfie facut in plimbarea de sfarsit de saptamana, fiind, de altfel, una din rarele ocazii in care publica pe Facebook fotografii in care apare alaturi de sotie. „Pe carari de munte. Bucegii raman inegalabili…”, a concluzionat politicianul.

Vazand fotografia cu familia Ciolos, nu au fost putini cei care si-au amintit de faptul ca si primul om in stat a ales in numeroase ocazii sa mearga – doar ca fara sotie – la sfarsit de saptamana la munte, cel mai adesea la schi. La randul sau, Klaus Iohannis a facut fotografii, alaturi de oamenii pe care ii intalnea pe munte.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

324 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger