AcasăNewsSelectia angajatilor TVR incepe luni

Selectia angajatilor TVR incepe luni

Procesul de restructurare si selectie a angajatilor Televiziunii Romane incepe luni.  In urma deciziei luate de Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) vor fi concediate 872 de persoane, in institutie urmand sa ramana 2 395 de angajati, potrivit unui comunicat de presa al TVR.

Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al SRTv, a semnat un ordin de punere in aplicare a procesului de selectie din cadrul restructurarii de personal in TVR. Astfel, este stabilita componenta celor 12 comisii care va evalua angajatii televiziunii publice in vederea concedierii colective. Acestora li se va adauga si o comisie de contestatii.

La selectie vor participa toti angajatii Televiziunii Romane, procesul urmand sa se desfasoare in trei etape. Prima etapa va fi depunerea unui memoriu de activitate, fiind urmata de sustinerea unui test grila (care contine 10 intrebari si are o durata de 30 de minute) si a unui interviu (inregistrat audio-video) – care, in punctajul final, vor conta cu ponderi de 50%, 20%, respectiv 30%.

Dupa afisarea rezulatelor finale si incheierea procedurilor de concediere, angajatii selectati vor fi repartizati in functiile si structurile din noua organigrama a Televiziunii romane, este precizat in comunicatul TVR.

Calendarul  procesului de selectie al angajatilor se va desfasura dupa urmatorul program:

  • 5 noiembrie: -intre orele 9.00-12.00 – depunerea formularelor de optiune si a memoriilor de activitate de catre implementatori si evaluator

-intre orele 15.00-16.30 – sustinerea testului grila de catre implementatori si evaluatori

  • 6-7 noiembrie – sustinerea interviurilor de catre implementatori si evaluatori
  • 8 noiembrie – depunerea formularelor de optiune si a memoriilor de activitate de catre angajatii repartizati pentru Comisia 9 (Directia Emisiuni Informative si Sport – DEIS)
  • 9 si 12 noiembrie – depunerea formularelor de optiune si a memoriilor de activitate de catre angajatii repartizati pentru Comisiile 1-8, 10-11 si Studiourile Teritoriale (TVR Cluj, TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Targu Mures, TVR Timisoara)
  • 10 noiembrie – sustinerea testului grila de catre angajatii DEIS; 14, 15, 16 noiembrie – sustinerea testului grila de catre angajatii repartizati pentru comisiile 1-8, 10-11 si Studiourile Teritoriale
  • 19 noiembrie – inceperea interviurilor pentru angajatii din Bucuresti si Studiourile Teritoriale
author avatar
Alina Stancu
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger